Vanzari: 0746 927 627 | Service/Suport: 0730 250 052 | Service/Suport Mio: 026 2224 046 | Orar: L-V 09-18  | 

Acces cont  |  Inregistrare  |  Istoric comenzi

  
  
  
  
 Poze Camera video auto Mio MiVue 792 WIFI Pro

  • Poze Camera video auto Mio MiVue 792 WIFI Pro
  • Poze Camera video auto Mio MiVue 792 WIFI Pro
  • Poze Camera video auto Mio MiVue 792 WIFI Pro
  • Poze Camera video auto Mio MiVue 792 WIFI Pro
  • Poze Camera video auto Mio MiVue 792 WIFI Pro
  • Poze Camera video auto Mio MiVue 792 WIFI Pro
  • Poze Camera video auto Mio MiVue 792 WIFI Pro
     
Pin It


Camera video auto Mio MiVue 792 WIFI Pro

Pret vechi: 869 RON Reducere 15%

Pret nou: 739 RON

Disponibil in stoc

Pretul include TVA 19%, pretul nu include cheltuielile de livrare.

Noua gamă de camere auto Mio MiVue

Martorul dvs. personal la drum, cu filmare Full HD la 60 de cadre pe secundă, senzor SONY™ Stravis, GPS integrat, alerte camere de siguranță cu actualizări pe toată durata de viață şi WIFI integrat.

  

Înregistrare Full HD

Video recorderul DVR înregistrează filmele la o rezoluţie de 1080p (Full HD), la 60 de cadre pe secundă. Fişierele sunt stocate pe cardul de memorie, aparatul utilizând tehnologia H.264, care asigură o calitate excelentă a imaginii la cea mai mică dimensiune posibilă.


WIFI integrat

Trimiteţi cu ușurință clipurile video pe telefonul d-voastră inteligent pentru back-up sau împărtășiți experiențele pe Facebook, prin intermediul aplicației MiVue.


Sistem avansat de asistenţă a şoferului (ADAS)

 

Două funcții inteligente ale sistemului avansat de asistență pentru conducătorul auto (Advanced Driver Assistance System, ADAS) care să vă ajute la drum: sistemul de avertizare în caz de părăsire involuntară a benzii de circulație (LDWS) și sistemul de avertizare în caz de coliziune frontală (FCWS).

                  

Optică avasată şi senzor Sony™ Stravis

 

Prin creşterea sensibilităţii lentilei, chiar şi la o lumină scazută, înregistrarea video recorder-ului DVR Mio va fi de înaltă calitate. Întreaga serie de video recordere DVR MiVue este echipată cu un obiectiv format din 5 sau 6 lentile din sticlă. Datorită acestui fapt, echipamentele au dimensiuni atât de mici şi oferă cea mai înaltă calitate a imaginii în orice condiţii.  

Senzor de şoc

În modul de înregistrare integrat, senzorul de şoc cu trei axe (G-Shock Sensor) va porni automat şi va înscrie direcţia de mers pe diagrama cu undă. Veţi putea afla prin intermediul ei din ce direcţie s-a produs evenimentul şi cum s-a ajuns la acesta.


      

Unghi larg de captare a imaginilor

Obiectivul panoramic fără zonă moartă (de 140 de grade), asigură captarea de imagini largi şi detaliate.


 

Poziţionare GPS

Modulul GPS, încorporat în acest model, înregistrează locaţia, direcţia, viteza şi coordonatele geografice. Datorită acestui fapt veţi obţine un set de informaţii cu privire la traseul parcurs. Apoi, cu ajutorul aplicaţiei MiVue Manager, puteţi să vizualizaţi traseul parcurs pe Google Maps™.

     

 

Mod foto

Bateria încorporată permite utilizarea dispozitivului în afara vehiculului şi efectuarea documentarii foto în caz de accident sau alte evenimente rutiere. Modulul GPS integrat (la anumite modele de video recordere DVR MiVue) permite marcarea fotografiilor cu coordonate geografice. Datorită acestui lucru, întotdeauna veţi şti când au fost executate.


Senzor de mişcare

Datorită senzorului de mişcare şi senzorului de şoc (G-Shock Sensor) MiVue va porni automat şi va începe înregistrarea când va depista mişcare sau o lovitură neaşteptată (în cazul coliziunii). Chiar şi în lipsa dumneavoastră din maşina puteţi aduna probe. În modul „Parcare” puteţi modifica numărul de cadre pe secundă, pentru a utiliza cât mai eficient spaţiul pe cardul de memorie.

     

Avertizare radare fixe

Calatoriţi în siguranţă datorită avertizărilor privind locul de amplasare al camerelor radar fixe pe traseu! Dispozitivul vă va informa din timp cu privire la distanţa până la un radar, luând în considerare viteza actuală şi limitele de viteză pe drumul respectiv. Baza de date care conţine locurile în care sunt amplasate camerele radar poate fi actualizată gratuit şi nelimitat.


Redarea şi partajarea înregistrărilor

Pentru procesarea înregistrarilor Mio a creat un software gratuit , numit MiVue Manager. Acesta permite:

• vizualizarea şi redarea filmelor la orice viteză

• vizualizarea traseului parcurs pe Google Maps™

• analiza direcţiei de mers și forţelor care au acţionat asupra vehiculului

• partajarea înregistrărilor pe reţelele de socializare, cum ar fi Facebook® sau YouTube™

• actualizarea bazei de radare fixe.


Ecran de 2,7’’ / 6,85cm

Cu ajutorul ecranului veţi putea vedea tot ceea ce filmează camera Mio MiVue sau veţi putea reda filmuleţele sau pozele captate de aceasta.


Slot de card MicroSD (până la 128GB)

Controlaţi spaţiul de stocare a filmelor şi imaginilor din aparatul dumneavoastră Mio MiVue prin ataşarea unui card MicroSD. Totodată puteţi schimba cardurile între ele, pentru a extinde memoria atât cât aveţi nevoie.


Pornire automată

Camera MiVue porneşte înregistrarea când veţi porni maşina. Puteţi alege ca dispozitivul să fie întotdeauna pe înregistrare, lucru posibil în autoturismele cu acces la sursa de alimentare constantă.

                

Opțional: Cameră pentru spatele vehiculului – Mio MiVue A20

Video recorderul DVR înregistrează filmele la o rezoluţie de 1080p (Full HD), la 30 de cadre pe secundă. Fişierele sunt stocate pe cardul de memorie, aparatul utilizând tehnologia H.264, care asigură o calitate excelentă a imaginii la cea mai mică dimensiune posibilă.


 

Vanzari: 0746 927 627 | Service/Suport: 0730 250 052 | Service/Suport Mio: 026 2224 046 | Orar: L-V 09-18 - Comenzi telefonice
Luni-Vineri, 09:00-18:00

 


Detalii produs


Categorie: Camere video auto

Producator: Mio

Diagonala ecran: 2.7’’Produse similare


Pachetul este compus din noua camera video Mio MiVue 792 WIFI Pro si camera...
1.049 RON
1.268 RON
Pachetul este compus din noua camera video Mio MiVue 785 Full HD si camera...
899 RON
1.098 RON
Dovada in caz de accident – camerele video auto Mio au capacitatea de...
989 RON