Vanzari: 0746 927 627 | Service/Suport: 0730 250 052 | Service/Suport Mio: 026 2224 046 | Orar: L-V 09-18  | 

Acces cont  |  Inregistrare  |  Istoric comenzi

  
  
  
  
 Poze PACHET: Camera auto Mio MiVue 792 WIFI Pro + Camera Spate Mio MiVue A20

  • Poze PACHET: Camera auto Mio MiVue 792 WIFI Pro + Camera Spate Mio MiVue A20
  • Poze PACHET: Camera auto Mio MiVue 792 WIFI Pro + Camera Spate Mio MiVue A20
  • Poze PACHET: Camera auto Mio MiVue 792 WIFI Pro + Camera Spate Mio MiVue A20
  • Poze PACHET: Camera auto Mio MiVue 792 WIFI Pro + Camera Spate Mio MiVue A20
  • Poze PACHET: Camera auto Mio MiVue 792 WIFI Pro + Camera Spate Mio MiVue A20
  • Poze PACHET: Camera auto Mio MiVue 792 WIFI Pro + Camera Spate Mio MiVue A20
  • Poze PACHET: Camera auto Mio MiVue 792 WIFI Pro + Camera Spate Mio MiVue A20
  • Poze PACHET: Camera auto Mio MiVue 792 WIFI Pro + Camera Spate Mio MiVue A20
     
Pin It


PACHET: Camera auto Mio MiVue 792 WIFI Pro + Camera Spate Mio MiVue A20

Pret vechi: 1.268 RON Reducere 17%

Pret nou: 1.049 RON

Acest produs nu este disponibil in stoc

Pretul include TVA 19%, pretul nu include cheltuielile de livrare.

Pachetul este compus din noua camera video Mio MiVue 792 WIFI Pro si camera aditionala auto spate Mio MiVue A20:


Camera video auto Mio MiVue 792 WIFI Pro


Noua gamă de camere auto Mio MiVue

Martorul dvs. personal la drum, cu filmare Full HD la 60 de cadre pe secundă, senzor SONY™ Stravis, GPS integrat, alerte camere de siguranță cu actualizări pe toată durata de viață şi WIFI integrat.

  

Înregistrare Full HD

Video recorderul DVR înregistrează filmele la o rezoluţie de 1080p (Full HD), la 60 de cadre pe secundă. Fişierele sunt stocate pe cardul de memorie, aparatul utilizând tehnologia H.264, care asigură o calitate excelentă a imaginii la cea mai mică dimensiune posibilă.


WIFI integrat

Trimiteţi cu ușurință clipurile video pe telefonul d-voastră inteligent pentru back-up sau împărtășiți experiențele pe Facebook, prin intermediul aplicației MiVue.


Sistem avansat de asistenţă a şoferului (ADAS)

 

Două funcții inteligente ale sistemului avansat de asistență pentru conducătorul auto (Advanced Driver Assistance System, ADAS) care să vă ajute la drum: sistemul de avertizare în caz de părăsire involuntară a benzii de circulație (LDWS) și sistemul de avertizare în caz de coliziune frontală (FCWS).

                  

Optică avasată şi senzor Sony™ Stravis

 

Prin creşterea sensibilităţii lentilei, chiar şi la o lumină scazută, înregistrarea video recorder-ului DVR Mio va fi de înaltă calitate. Întreaga serie de video recordere DVR MiVue este echipată cu un obiectiv format din 5 sau 6 lentile din sticlă. Datorită acestui fapt, echipamentele au dimensiuni atât de mici şi oferă cea mai înaltă calitate a imaginii în orice condiţii.  

Senzor de şoc

În modul de înregistrare integrat, senzorul de şoc cu trei axe (G-Shock Sensor) va porni automat şi va înscrie direcţia de mers pe diagrama cu undă. Veţi putea afla prin intermediul ei din ce direcţie s-a produs evenimentul şi cum s-a ajuns la acesta.


      

Unghi larg de captare a imaginilor

Obiectivul panoramic fără zonă moartă (de 140 de grade), asigură captarea de imagini largi şi detaliate.


 

Poziţionare GPS

Modulul GPS, încorporat în acest model, înregistrează locaţia, direcţia, viteza şi coordonatele geografice. Datorită acestui fapt veţi obţine un set de informaţii cu privire la traseul parcurs. Apoi, cu ajutorul aplicaţiei MiVue Manager, puteţi să vizualizaţi traseul parcurs pe Google Maps™.

     

 

Mod foto

Bateria încorporată permite utilizarea dispozitivului în afara vehiculului şi efectuarea documentarii foto în caz de accident sau alte evenimente rutiere. Modulul GPS integrat (la anumite modele de video recordere DVR MiVue) permite marcarea fotografiilor cu coordonate geografice. Datorită acestui lucru, întotdeauna veţi şti când au fost executate.


Senzor de mişcare

Datorită senzorului de mişcare şi senzorului de şoc (G-Shock Sensor) MiVue va porni automat şi va începe înregistrarea când va depista mişcare sau o lovitură neaşteptată (în cazul coliziunii). Chiar şi în lipsa dumneavoastră din maşina puteţi aduna probe. În modul „Parcare” puteţi modifica numărul de cadre pe secundă, pentru a utiliza cât mai eficient spaţiul pe cardul de memorie.

     

Avertizare radare fixe

Calatoriţi în siguranţă datorită avertizărilor privind locul de amplasare al camerelor radar fixe pe traseu! Dispozitivul vă va informa din timp cu privire la distanţa până la un radar, luând în considerare viteza actuală şi limitele de viteză pe drumul respectiv. Baza de date care conţine locurile în care sunt amplasate camerele radar poate fi actualizată gratuit şi nelimitat.


Redarea şi partajarea înregistrărilor

Pentru procesarea înregistrarilor Mio a creat un software gratuit , numit MiVue Manager. Acesta permite:

• vizualizarea şi redarea filmelor la orice viteză

• vizualizarea traseului parcurs pe Google Maps™

• analiza direcţiei de mers și forţelor care au acţionat asupra vehiculului

• partajarea înregistrărilor pe reţelele de socializare, cum ar fi Facebook® sau YouTube™

• actualizarea bazei de radare fixe.


Ecran de 2,7’’ / 6,85cm

Cu ajutorul ecranului veţi putea vedea tot ceea ce filmează camera Mio MiVue sau veţi putea reda filmuleţele sau pozele captate de aceasta.


Slot de card MicroSD (până la 128GB)

Controlaţi spaţiul de stocare a filmelor şi imaginilor din aparatul dumneavoastră Mio MiVue prin ataşarea unui card MicroSD. Totodată puteţi schimba cardurile între ele, pentru a extinde memoria atât cât aveţi nevoie.


Pornire automată

Camera MiVue porneşte înregistrarea când veţi porni maşina. Puteţi alege ca dispozitivul să fie întotdeauna pe înregistrare, lucru posibil în autoturismele cu acces la sursa de alimentare constantă.

                

Inclusa: Cameră pentru spatele vehiculului – Mio MiVue A20

Video recorderul DVR înregistrează filmele la o rezoluţie de 1080p (Full HD), la 30 de cadre pe secundă. Fişierele sunt stocate pe cardul de memorie, aparatul utilizând tehnologia H.264, care asigură o calitate excelentă a imaginii la cea mai mică dimensiune posibilă.


 

Camera auto spate Mio MiVue A20


Martorul dumneavoastră personal în timpul călătoriei – cameră adaptabilă amplasată în spatele vehiculului.

Multe dintre accidentele rutiere sunt coliziuni la extremitatea posterioară. Numărul acestora este în continuă creștere din cauza șoferilor periculoși, care folosesc telefonul mobil atunci când sunt la volan. Multe dintre acestea sunt incidente cu fugă de la locul accidentului. N-ar fi rău să aveți “ochi la ceafă”.
Din fericire, seria MiVue 700 a fost concepută pentru a vă oferi siguranța suplimentară a unei camere amplasate în spatele autovehiculului. Acoperire dublă a șoselei, siguranță dublă.

Camera A20 amplasată în spatele autovehiculului se montează discret pe lunetă, înregistrând și cele mai mici detalii din spatele mașinii dumneavoastră. Dacă cineva conduce nesăbuit în spatele vehiculului dumneavoastră sau vă șicanează în trafic, camera va înregistra totul în format Full HD de 1080p, cu senzorul de calitate superioară de 1/2,7” și cu unghiul larg de vizualizare de 140°, chiar și în condiții de luminozitate scăzută.

Camera A20 se conectează la camera de bord principală, care înregistrează ce se întâmplă în fața mașinii, și funcționează în același mod, începând înregistrarea de îndată ce porniți motorul.

Cu obiectivul dublu al camerei MiVue seria 700 și camera A20 montată în spatele autovehiculului, puteți conduce în siguranță, știind că aveți spatele acoperit.

Funcții noi
• Înregistrare Full HD de 1080p, la 30 cps – cu tehnologia de ultimă generație H.264 pentru imagini video de calitate superioară în fișiere de dimensiuni mai mici
• Unghi larg, de 140° – pentru a surprinde fiecare detaliu, în momentele critice
• Obiectiv cu diafragmă F2.0 – clipuri video mai luminoase și mai clare, chiar și în condiții de luminozitate scăzută
• Senzor mare, de înaltă calitate – senzor de 1/2,7 inchi pentru o suprafață de vizualizare mărită și o înregistrare clară a imaginilor
• Valoare EV (valoarea expunerii) reglabilă în 7 trepte – reglare independentă care permite ajustarea manuală a nivelului de luminozitate
• Obiectiv integral din sticlă și filtru de infraroșu – pentru imagini mai clare, în special în condiții de luminozitate scăzută
• Corp metalic – carcasă metalică robustă, compactă și ușoară
• Suport adeziv – suportul se aplică extrem de simplu

Conținutul cutiei
• Cameră video pentru spate Mio MiVue A20
• Cablu de conexiune mini USB, de 8 metri

Vanzari: 0746 927 627 | Service/Suport: 0730 250 052 | Service/Suport Mio: 026 2224 046 | Orar: L-V 09-18 - Comenzi telefonice
Luni-Vineri, 09:00-18:00

 


Detalii produs


Categorie: Camere video auto

Producator: Mio

Diagonala ecran: 2.7’’Produse similare


Pachetul este compus din noua camera video Mio MiVue 785 Full HD si camera...
899 RON
1.098 RON
Noua gamă de camere auto Mio MiVue Martorul dvs. personal la drum, cu...
599 RON
869 RON
Martorul dumneavoastră personal în timpul călătoriei – cameră...
399 RON