Poze Sistem de navigatie Becker READY 45 Resigilat

     
Pin It


Sistem de navigatie Becker READY 45 Resigilat

Pret vechi: 799 RON Reducere 44%

Pret nou: 449 RON

Stoc limitat

Pretul include TVA 19%, pretul nu include cheltuielile de livrare.

Harti actualizate pentru 44 tari din Europa (preinstalate in memoria aparatului)
Actualizarea pe viata a hartilor - Se acorda pana la 3 actualizari gratuite pe an. Serviciul este valid doar dupa inregistrarea online a dispozitivului in 30 zile de la prima utilizare. Disponibil pe toata durata de viata a produsului sau pana la ultima actualizare de harta oferita de o terta parte.


Ecran 4,3” (10,9 cm)
Memorie 4GB flash
Becker SituationScan – Pachet de functii inteligente pentru asistenta in trafic si la parcare
Receptor TMC HQ pentru informatii din trafic in timp real (disponibila in Austria, Belgia, Cehia, Danemarca, Elvetia, Franta, Germania, Italia, Olanda, Spania / Premium TMC disponibil in Finlanda, Ungaria, Norvegia, Polonia, Slovenia, Suedia.)
Eco Route – Functie de economisire a carburantului
Vizualizarea 3D a formelor de relief, profilelor inalte si reperelor reprezentative de pe traseu
Asistenta in alegerea benzilor de circulatie cu vizualizarea 3D a jonctiunilor de autostrada
Becker BestTracks - Calcularea de pana la 4 variante de traseu
Atentionari depasire viteza legala
Becker Content Manager – Configurare rapida cu PC-ul si conectare directa cu magazinul online MyXtras de unde pot fi achizitionate harti si alte functii suplimentare

 
Becker READY 45 LMU (Lifetime Map Update)
Harti actualizate pentru 44 tari din Europa (preinstalate in memoria aparatului)
Actualizarea pe viata a hartilor - Se acorda pana la 3 actualizari gratuite pe an. Serviciul este valid doar dupa inregistrarea online a dispozitivului in 30 zile de la prima utilizare.


Functia SituationScan
Soferul primeste asistenta in timpul calatoriei prin intermediul unor informatii utile si ajutor in caz de situatii neprevazute in trafic.


Asistenta drum de ocolire
Aceasta functie reactioneaza la reducerea vitezei. Daca in vecinatate nu exista Puncte de Interes precum locuri de odihna sau benzinarii, sistemul de navigatie presupune ca soferul se afla intr-un blocaj in trafic. Functia de asistenta va sugera o ocolire. Se vor afisa drumurile ocolitoare sugerate si veti putea sa le selectati sau sa le respingeti. Daca vehiculul nu se afla pe autostrada, functia de asistenta drum ocolitor calculeaza trasee alternative posibile inainte de urmatoarea intersectie in caz de circulatie ingreunata bara la bara pentru a ajunge acolo mai repede.


Functia de Asistenta la Parcare
Aceasta functie va fi activata cand sunteti in apropierea destinatiei sau ati trecut pe langa destinatie. In cazul in care soferul cauta un loc de parcare, el va fi atentionat vizual imediat ce este posibil sa parcheze masina in Punctul de Interes dat. Pot fi afisate pana la 8 posibilitati de locuri de parcare, in care drumul pana acolo si trotuarul din parcare pana la destinatie determina selectia. Sistemul de navigatie va ghideaza pana la destinatie in modul Pieton de la sosire pana la locul de parcare.


Functia de asistenta la plecare
Aceasta functie reactioneaza in momentul parasirii traseului sugerat si vrea sa va afle intentiile cu o lista de optiuni. In functie de ceea ce cautati (un loc de odihna sau loc de parcare) sau daca doriti sa evitati o blocare a drumului, un tunel sau un drum cu plata, functia de asistenta afiseaza POI-urile adecvate din vecinatate sau calculeaza un drum ocolitor care ajuta soferul sa evite sectiunea de drum data.

 

+4 0746 927 627 - Comenzi telefonice
Luni-Vineri, 09:00-18:00

 


Detalii produs


Categorie: Resigilate

Producator: Becker

Diagonala ecran: 4,3" (10,9 cm)

Rezoluţie: 480 x 272 pixeli

Slot card memorie: MicroSD maxim 32 GB

TMC: Receptorul TMC încorporat

Memorie: 4 GB Memorie Flash


Adauga un comentariu:

  •  

Produse similare


Suprafata de otel inoxidabil si finisarea soft-touch creaza echilibrul...
999 RON
1.599 RON
TomTom START 20 este modelul entry din gama TomTom, perfect pentru...
599 RON
799 RON
Faceti cunostinta cu Mio Combo 5207 LM, o combinatie unica de GPS si camera...
549 RON
799 RON