Descriere
Anvelope de vara
Anvelope de vara sunt special concepute pentru deplasarea la temperaturi de peste 7 grade Celsius. In comparatie cu anvelopele all season sau de iarna, anvelopele de vara ofera o siguranta sporita, stabilitate la viraje si o mai buna franare la temperaturi ridicate. Acest lucru este posibil datorita diferitilor compusilor chimici care ii permit anvelopei de vara sa aiba o performanta mult mai mare fata de celelalte doua tipuri de anvelope.
Goodyear
Compania americana Goodyear este unul din cei mai mari producatoari de anvelope pe plan global. Inca de la inceputul secolului XX Goodyear a inzestrat autovehicule cu anvelope de calitate premium. Daimler-Benz, BMW si Volkswagen echipeaza autovehiculele fabricate cu cauciucuri premium de la Goodyear.
Anvelopele Goodyear au fost testate de revistele europene de top pentru anvelope, în cursul ultimilor 5 ani - cu rezultate excelente.
Eficienţa consumului de carburant
Ştiaţi că anvelopele sunt responsabile pentru până la 20% din consumul de carburant al autovehiculului dvs.? Alegerea unor anvelope cu un randament ridicat al consumului de carburant vă va oferi un plus de autonomie şi va reduce emisiile de CO2.
Chiar daca consumul de combustibil este influentat si de alti factori ca presiunea din pneuri sau stilul de condus, rezistenta la rulare a anvelopelor este un factor care poate afecta consumul de carburant.
Anvelopele care au clasa A aduc economiile cele mai mari de carburant, iar cele care au clasa G consuma cel mai mult. S-a calculat ca o anvelopa clasa A poate economisi pana la 80 litri de carburant de-a lungul duratei sale de utilizare comparativ cu o anvelopa clasa G.
Diferenţa dintre clasa A şi clasa G ar putea însemna o reducere de până la 7,5% a consumului de carburant. În termeni reali, dacă alegeţi anvelope din clasa A în locul unor anvelope din clasa G, aţi putea economisi peste 6 litri de carburant la fiecare 1.000 km.*
Aceasta anvelopa are Clasa C de eficienta a consumului de combustibil.
Aderenţă pe carosabilul umed
„Aderenţa pe carosabilul umed” este capacitatea de a adera la drum în condiţii de umiditate. Clasificarea UE se concentrează pe un singur aspect al aderenței pe carosabil umed: performanţa de frânare pe carosabil umed al anvelopei in conditii de rulare pe carosabil ud la o viteza de 80 km/h.
Anvelopele care au clasa A de aderenta pe ud sunt cele mai sigure pentru tine. Intre doua clase consecutive de aderenta este o diferenta de franare de 3 metri. Asadar, intre clasele A (cea mai buna) si F (cea mai proasta) diferenta de franare pe ud este de 18 metri. Clasele D şi G nu sunt utilizate de autoturismele pentru pasageri.
Aceasta anvelopa are Clasa B de franare pe carosabil ud.
Nivelul de zgomot
O parte din zgomotul emis la trecerea unui vehicul provine de la anvelope. Alegerea unei anvelope dintr-o clasă performantă ca nivel de zgomot va reduce impactul deplasării autoturismului asupra mediului înconjurător.
Nivelul de zgomot se calculeaza in decibeli si se refera la zgomotul exterior si nu la cel din habitaclu. Anvelopele care au sub 68 dB sunt silentioase, cele care produc intre 68 si 71 dB au un nivel mediu de zgomot, iar anvelopele cu mai mult de 71 dB sunt catalogate drept zgomotoase.
Aceasta anvelopa are nivelul de zgomot exterior de 70 db.
Detalii produs
Promotii
Camera DVR Motorola MDC50 - CADOU!
Comentarii
Produse similare




