Vanzari: 0756 103 951 | Service/Suport: 0730 250 052 | Service/Suport Mio: 026 2224 046 | Orar: L-V 08:30-17:00  | 

Acces cont  |  Inregistrare  |  Istoric comenzi

  
  
  
  
 Poze Camera video auto Mio MiVue 733 Wi-Fi

  • Poze Camera video auto Mio MiVue 733 Wi-Fi
  • Poze Camera video auto Mio MiVue 733 Wi-Fi
  • Poze Camera video auto Mio MiVue 733 Wi-Fi
  • Poze Camera video auto Mio MiVue 733 Wi-Fi
  • Poze Camera video auto Mio MiVue 733 Wi-Fi
     
Pin It


Camera video auto Mio MiVue 733 Wi-Fi

Pret: 599 RON

Disponibil in stoc

Pretul include TVA 19%, Costurile de livrare nu sunt incluse

Scăpați de griji la volan

Drumurile sunt periculoase. Ele sunt deseori aglomerate și se circulă cu mare viteză, punându-vă în pericol. Nu doar numărul accidentelor este în creștere, ci și numărul înșelătoriilor prin accidente înscenate.

MiVue™ 733 WIFI vă protejează în timp ce vă aflați la drum, înregistrând fiecare kilometru al călătoriei dvs. astfel încât să nu vă faceți nicio grijă.

Înregistrări video Full HD de înaltă calitate
Proiectată să înregistreze fiecare detaliu, camera MiVue 733 WIFI furnizează înregistrări Full HD de 1080p la 30 cps cu un unghi larg de 130° și un obiectiv F2,0. Pentru fiecare secundă veți obține 30 de cadre video, ceea ce garantează faptul că toate înregistrările salvate sunt clare și de necontestat.

Începeți înregistrarea atunci când porniți vehiculul: camera de bord MiVue 733 WIFI pornește înregistrarea în momentul în care porniți vehiculul, stocând informațiile călătoriei dvs.

Conexiune WIFI pentru transfer rapid, fără cablu

Transferați fișiere către aplicația pentru smartphone MiVue Pro simplu și rapid. Veți avea întotdeauna o copie de rezervă a înregistrării, stocată în siguranță pe telefon.

Siguranța dvs. este pe primul loc.
Înțelegem cât de important este să vă simțiți în siguranță pe șosele. De aceea MiVue 733 WIFI are în dotare caracteristici de siguranță.

MiVue 733 WIFI are în dotare Sisteme inovatoare integrate de asistență pentru conducătorul auto, incluzând Sistemul de avertizare în caz de părăsire involuntară a benzii de rulare (Lane Departure Warning System), Sistemul de avertizare în caz de coliziune frontală (Forward Collision Warning System) și Sistemul de avertizare împotriva oboselii (Fatigue Alert).

Aceste caracteristici funcționează împreună, ca să puteţi fi liniștit în timpul călătoriei dvs. Dacă senzorul integrat G-Sensor cu 3 axe detectează schimbări bruște de direcție, înregistrarea este protejată imediat şi nu poate fi suprascrisă.

GPS încorporat - pentru înregistrarea locației și a vitezei

Locația pe GPS și viteza sunt înregistrate pe fiecare film, asigurându-vă că dețineți dovezi importante din călătoria dvs. Modulul GPS este încorporat în dispozitiv, spre deosebire de celelalte camere de bord existente în prezent pe piață.

Caracteristici
Ecranul de 2.7” (6.9cm) – este ușor de utilizat: intuitiv și prietenos
Înregistrare Full HD de 1080p, la 30 cps – cu tehnologia de ultimă generație H.264 pentru imagini video de calitate superioară în fișiere de dimensiuni mai mici
WIFI integrat – trimiteți cu ușurință înregistrările video pe smartphone pentru a face o copie de siguranță sau partajați-vă experiențele pe rețelele sociale prin intermediul aplicației MiVue Pro.*
Unghi larg, de 130° – pentru a surprinde fiecare detaliu în momentele critice cu tehnologie dinamică cu unghi larg de vizualizare (wide dynamic range)
Obiectiv F2.0 – permite mai multă lumină prin senzor pentru o calitate video superioară, în special în condiții de luminozitate scăzută
Urmărire GPS – înregistrează automat informațiile dumneavoastră de călătorie, inclusiv viteza, altitudinea, longitudinea, latitudinea și direcția
(ADAS) Sisteme inovatoare integrate de asistență pentru conducătorul auto – Sistemul de avertizare în caz de coliziune frontală (Forward Collision Warning System, FCWS), Sistemul de avertizare în caz de părăsire involuntară a benzii de rulare (Lane Departure Warning System, LDWS) și Sistemul de avertizare împotriva oboselii (Fatigue Alert, FA)
Senzor G cu 3 axe – înregistrează direcția și forța, inclusiv impactul, virajele și accelerația
Design rotativ al suportului – suportul se rotește cu ușurință la unghiul dorit pentru colectarea dovezilor video
Modul parcare – detectorul de mișcare se activează și înregistrează dintr– o mașină parcată fără ca șoferul să fie prezent**
Card de memorie microSD – recomandăm Clasa 10, până la 128GB

Specificații tehnice
Dimensiune: 87,8 x 52,2 x 31,9 (mm)
Greutate: 100 g
Dimensiune ecran: 2,7 inch format 16:9
Rezoluție de înregistrare: Full HD 1080p la 30 fps
Obiectiv din sticlă de calitate superioară: 4G+1 IR
Format video: .MOV (H.264)

Conținutul cutiei
• Mio MiVue 733 WIFI
• Încărcător auto
• Sistem de montare pe parbriz
• Ghid rapid de operare

*Garantia extinsa este valabila la produsele Mio achizitionate in perioada 01.09 - 31.12.2018.

Vanzari: 0756 103 951 | Service/Suport: 0730 250 052 | Service/Suport Mio: 026 2224 046 | Orar: L-V 08:30-17:00 - Comenzi telefonice
Luni-Vineri, 8:30-17:00

 


Detalii produs


Categorie: Camere video auto

Producator: Mio


ComentariiProduse similare