Vanzari: 0756 103 951 | Service/Suport: 0730 250 052 | Service/Suport Mio: 026 2224 046 | Orar: L-V 08:30-17:00  | 

Acces cont  |  Inregistrare  |  Istoric comenzi

  
  
  
  
 Poze Camera video de supraveghere​ Motorola Focus 68​

  • Poze Camera video de supraveghere​ Motorola Focus 68​
  • Poze Camera video de supraveghere​ Motorola Focus 68​
  • Poze Camera video de supraveghere​ Motorola Focus 68​
     
Pin It


Camera video de supraveghere​ Motorola Focus 68​

Pret vechi: 379 RON Reducere 26%

Pret nou: 279 RON

Stoc limitat

Pretul include taxa TVA de 19%, Costurile de livrare nu sunt incluse

Live stream în HD 720p;

Puteţi să îi vedeți și asculta pe cei dragi aflați acasă sau să verificați dacă locuința dvs. este în siguranță oricând, indiferent dacă vă aflați acasă sau la distanță, prin intermediul aplicației de monitorizare Hubble Motorola de pe telefonul dvs. smartphone sau tabletă.

Aflați mai multe despre ceea ce se întâmplă atât pe timpul zilei cât și noaptea, datorită obiectivului cu unghi larg de 110 de grade și a vizualizării de noapte cu infraroșu.

Senzorul de temperatură de pe spatele camerei vă permite să monitorizați temperatura camerei și să primiți notificări atunci când temperatura se modifică în afara parametrilor setați prin intermediul aplicației de monitorizare Hubble Motorola.

Utilizați versiunea gratuită a aplicației de monitorizare Hubble Motorola  timp de 7 zile. Prin intermediul aplicației aveți posibilitatea de redare a evenimentelor detectate de mișcare, stocare video în cloud și primirea sumarelor videoclipurilor zilnice. Când se încheie perioada de acces gratuit, puteți să vă abonați în aplicație alegând un plan de 7/14/30 zile


Motorola Focus68 are un unghi larg de vizualizare de 110 ° și zoom digital, ajutându-vă să vedeți totul în jur. Vizibilitatea pe timp de noapte cu infraroșu vă ajută să monitorizați ce se întâmplă în cameră chiar și la niveluri scăzute de lumină.

Comunicarea nu a fost niciodată mai ușoară, datorită sunetului bidirecțional de pe Motorola Focus68. Pur și simplu apăsați un buton în aplicaţia Hubble și vorbiţi direct cu familia și cu animalele de companie din orice parte a lumii.

Descărcați aplicația Hubble Motorola pentru a-ți vedea camera de oriunde în HD 720p, dar și pentru a primi notificări inteligente sau pentru a înregistra manual videoclipuri sau instantanee.

Lentile cu unghi larg

Focus 68 se mândrește cu un unghi larg de vizualizare de 110 de grade și zoom digital, ajutându-vă să vedeți totul în jur.

Temperatura camerei

Senzorul de temperatură de pe spatele camerei vă permite să monitorizați temperatura camerei în timp real și să primiți notificări atunci când temperatura se modifică în afara parametrilor stabiliți prin aplicația Hubble.

Vedere pe timp de noapte

Infrared Night Vision vă ajută să monitorizați ce se întâmplă în cameră chiar și la niveluri foarte scăzute de lumină.

Aplicaţia HUBBLE

Descărcați aplicația Hubble pentru camerele Motorola pentru a vă supraveghea camera de oriunde, în format HD 720p, în plus obțineți notificări inteligente și înregistrați manual videoclipuri sau instantanee.

Comunicare bidirecțională

Comunicarea nu a fost niciodată mai ușoară, datorită sunetului bidirecțional pe Focus 68. Pur și simplu apăsați un buton în aplicație și vorbiți direct cu familia și cu animalele de companie de oriunde din lume.

Montaj pe perete

Focus 68 dispune de un sistem de montaj cu șuruburi integrate, care vă permite montarea pe perete a camerei.

Vanzari: 0756 103 951 | Service/Suport: 0730 250 052 | Service/Suport Mio: 026 2224 046 | Orar: L-V 08:30-17:00 - Comenzi telefonice
Luni-Vineri, 8:30-17:00

 


Detalii produs


Categorie: Camere supraveghere

Producator: Motorola

Unghi de vizualizare: 110°

Microfon: Incorporat

Rezoluţie video: Până la 720p HD Video Streaming

Baterie: Nu

Format video: H.264

Greutate: 177 g

Zoom digital: Da

Conectivitate: Wi-Fi

Leduri infraroșu: DaProduse similare