Vanzari: 0756 103 951 | Service/Suport: 0730 250 052 | Service/Suport Mio: 026 2224 046 | Orar: L-V 08:30-17:00  | 

Acces cont  |  Inregistrare  |  Istoric comenzi

  
  
  
  
 Poze Camera video de supraveghere indoor Motorola Focus 88

  • Poze Camera video de supraveghere indoor Motorola Focus 88
  • Poze Camera video de supraveghere indoor Motorola Focus 88
  • Poze Camera video de supraveghere indoor Motorola Focus 88
  • Poze Camera video de supraveghere indoor Motorola Focus 88
     
Pin It


Camera video de supraveghere indoor Motorola Focus 88

Pret vechi: 679 RON Reducere 27%

Pret nou: 499 RON

Stoc limitat

Pretul include taxa TVA de 19%, Costurile de livrare nu sunt incluse

Live stream în HD 720p;

Puteţi să îi vedeți și asculta pe cei dragi sau să verificați locuința oricând, indiferent dacă vă aflați acasă sau la distanță, prin intermediul aplicației Hubble Motorola de pe telefonul dvs. smartphone sau de pe tabletă.

Aflați mai multe despre ceea ce se întâmplă zi sau noapte, datorită panoului de la distanță, a înclinării și a zoomului. Puteti  obține o vedere de 300 de grade a camerei și vizionare pe timp de noapte datorită infraroșului.


De asemenea, puteți vorbi cu cei dragi de acasă cu caracteristica de comunicare audio bidirecțională a camerei. Utilizați bateria reîncărcabilă pentru a vă deplasa dintr-o cameră în alta.

Senzorul de temperatură de pe spatele camerei vă permite să monitorizați temperatura camerei în timp real și să primiți notificări atunci când temperatura se modifică în afara parametrilor setați prin intermediul aplicației Hubble.

Utilizați aplicația gratuit timp de 7 zile pentru a reda evenimentele detectate, stoca video în cloud și pentru a primi sumarul videoclipurilor zilnice. Când se încheie perioada de trial, puteți să vă abonați în aplicație alegând un plan de 7/14/30 zile.

Camera  Motorola Focus88 HD Wi-Fi este o cameră de monitorizare indoor bazată pe stocarea in Cloud, care transformă orice smartphone compatibil, tabletă sau computer într-un sistem complet de monitorizare a locuinței prin aplicația Hubble. Focus88 oferă o vizualizare de 300 de grade a locuinței dvs., astfel încât să vă asigurați că membrii familiei sunt în siguranță în orice moment. Funcția de zoom digital vă permite să examinați mai atent ce se întâmplă. Bateria portabilă vă permite să vă deplasați dintr-o cameră în alta, pentru o utilizare de până la 90 de minute.

Portabilitate pe baza bateriei

Dispunând de o baterie reîncărcabilă integrată, puteți utiliza dispozitivul Focus88 pentru a monitoriza activitatea chiar și 1,5 ore fără fir. Portabilitatea vă permite să mutați camera video dintr-o cameră în alta.

Temperatura camerei

Senzorul de temperatură de pe spatele camerei vă permite să monitorizați temperatura camerei în timp real și să primiți notificări atunci când temperatura se modifică în afara parametrilor stabiliți prin aplicația Hubble.

Comunicare bidirecțională

Puteți vorbi cu cei dragi de acasă cu caracteristica de comunicare audio bidirecțională a camerei.

Aplicaţia de monitorizare Hubble pentru Motorola

Accesați fluxul live din camera dvs. cu Focus88, de asemenea primiti notificări de sunet, mișcare și temperatură pe telefonul smartphone sau pe tableta Android prin intermediul aplicației Hubble. Folosiți-vă PC-ul numai pentru vizualizare live.Mișcare motorizata, înclinare și zoom

Controlați dispozitivul Focus88 de la distanță prin aplicația App to Pan și înclinați la 270 de grade în jurul camerei. Utilizați funcția Zoom pentru a obține o vedere mai apropiată a animalelor dvs.

Vedere pe  timp de noapte

Infrared Night Vision (vederea cu infraroșu pe timp de noapte) vă ajută să monitorizați ce se întâmplă în cameră chiar și la niveluri foarte scăzute de lumină.

Vanzari: 0756 103 951 | Service/Suport: 0730 250 052 | Service/Suport Mio: 026 2224 046 | Orar: L-V 08:30-17:00 - Comenzi telefonice
Luni-Vineri, 8:30-17:00

 


Detalii produs


Categorie: Camere supraveghere

Producator: Motorola

Microfon: Incorporat

Rezoluţie video: Până la 720p HD Video Streaming

Format video: H.264

Zoom digital: Da

Conectivitate: Wi-Fi

Acumulator: Da, pana la 1.5 ore live stream

Monitorizare temperatută: DaProduse similare