Vanzari: 0756 103 951 | Service/Suport: 0730 250 052 | Service/Suport Mio: 026 2224 046 | Orar: L-V 08:30-17:00  | 

Acces cont  |  Inregistrare  |  Istoric comenzi

  
  
  
  
 Poze Ceas inteligent cu GPS Garmin Vivoactive HR XL

  • Poze Ceas inteligent cu GPS Garmin Vivoactive HR XL
  • Poze Ceas inteligent cu GPS Garmin Vivoactive HR XL
  • Poze Ceas inteligent cu GPS Garmin Vivoactive HR XL
  • Poze Ceas inteligent cu GPS Garmin Vivoactive HR XL
  • Poze Ceas inteligent cu GPS Garmin Vivoactive HR XL
  • Poze Ceas inteligent cu GPS Garmin Vivoactive HR XL
  • Poze Ceas inteligent cu GPS Garmin Vivoactive HR XL
     
Pin It


Ceas inteligent cu GPS Garmin Vivoactive HR XL

Pret vechi: 1.199 RON Reducere 13%

Pret nou: 1.049 RON

Stoc limitat

Pretul include TVA 19%, Costurile de livrare nu sunt incluse

Ceas inteligent cu GPS, cu monitorizarea pulsului la încheietură

Ceas inteligent cu GPS şi ecran tactil color, de înaltă rezoluţie, lizibil în lumina soarelui

Printre aplicaţiile pentru sport integrate se numără monitorizarea prin GPS a alergării, ciclismului, înotului şi multe altele – fără ca o conexiune la telefon să fie necesară

Dispozitivul poate fi personalizat cu designuri gratuite ale feţei de ceas, widgeturi şi aplicaţii din magazinul nostru Connect IQ™

Primiţi notificări inteligente şi îndrumări inteligente de la Garmin Connect™ atunci când dispozitivul este asociat cu telefonul dvs.

Durată de viaţă a baterie de până la 8 zile în modul de ceas/monitorizare a activităţii sau de până la 13 ore atunci când este utilizat sistemul GPS

Din toată inima, tot timpul

Cu tehnologia Elevate™ de monitorizare a pulsului la încheietură, puteţi renunţa la banda toracică şi vă puteţi măsura pulsul la încheietură pentru toate sporturile cu excepţia înotului, în cazul căruia monitorizarea optică a pulsului nu este disponibilă. Pe baza datelor privind pulsul, vívoactive HR oferă informaţii privind caloriile arse şi cuantifică intensitatea activităţilor dvs. sportive, generând date care reflectă mai bine eforturile dvs.

Ţine pasul cu toate momentele dvs. active

Alergaţi, mergeţi pe bicicletă, înotaţi, jucaţi golf, schiaţi şi faceţi multe alte sporturi cu vívoactive HR. Aplicaţii pentru sport bazate pe GPS integrate în acesta vă monitorizează datele statistice, în timp ce notificările inteligente vă permit să rămâneţi conectat(ă) şi să vă menţineţi viaţa în echilibru. vívoactive HR continuă să vă monitorizeze activitatea pe durata întregii zile numărând paşii efectuaţi şi etajele urcate, monitorizând somnul şi calculând minutele de activitate intensă. Nu este necesar să vă faceţi griji: acest ceas poate ţine pasul cu dvs. orice aţi face. Bateria reîncărcabilă durează până la 8 zile în modul de ceas/monitorizare a activităţii sau până la 13 ore atunci când este utilizat sistemul GPS.

Insights în Garmin Connect

Pe parcursul zilei, vívoactive HR se sincronizează automat¹ cu Garmin Connect. Garmin Connect este singura aplicaţie gratuită care îşi propune să vă cunoască şi să vă ofere informaţiile de care aveţi nevoie pentru a vă depăşi permanent limitele. Printre aceste informaţii se numără îndemnurile de a vă mişca atunci când obiectivul zilei este încă departe sau aprecierile atunci când atingeţi aceste obiective. În plus, veţi primi recomandări pentru o viaţă sănătoasă de la experţi care acţionează ca veritabili antrenori virtuali.

Pe locuri, fiţi gata, start

Utilizând accelerometrul integrat şi sistemul GPS, vívoactive HR vă permite să alergaţi atât în interior, cât şi în aer liber. Puteţi seta vibraţii de alertă pentru puls, ritm, intervalele de alergare/mers pe jos şi nu numai. Printre alte funcţii de antrenament se numără Auto Lap® şi Auto Pause®. După alergare, dispozitivul oferă rezumate care includ date precum kilometrajul total, caloriile, ritmul mediu şi timpul total.

Pe bicicletă

Aplicaţia de ciclism cu GPS măsoară timpul, distanţa, viteza şi caloriile. Aceasta este compatibilă cu senzori precum cei de viteză şi cadenţă, pentru a vă măsura progresul în cursele de antrenament sau mersul zilnic la serviciu, şi cu luminile şi radarul Varia®, pentru curse mai sigure.

Plonjaţi

Plonjaţi în culoarul bazinului şi vedeţi statistici detaliate, precum distanţa totală şi de interval, ritmul, numărul şi tipul mişcărilor şi multe altele. Aplicaţia de înot vă va calcula eficienţa cu SWOLF, care va determina timpul şi numărul de mişcări necesare pentru parcurgerea unei lungimi de bazin. Funcţia de numărare a intervalelor vă permite să întrerupeţi şi să reluaţi activitatea sportivă oricând doriţi. La sfârşitul unei activităţi sportive, revedeţi datele rezumative, care includ mediile pe interval şi sesiune, timpul total şi recordurile personale. 

Alegeţi crosa potrivită şi daţi lovitura de începere

Jucaţi pe terenuri noi în fiecare zi descărcând 1 din cele 40.000 de hărţi de terenuri de golf din întreaga lume din baza noastră de date cu terenuri de golf. Aplicaţia de golf poate afişa o vizualizare simplificată a terenului şi vă poate ajuta să vă urmăriţi scorul, permiţându-vă să vedeţi dacă vă aflaţi sub sau peste medie.

Vâsliţi, vâsliţi, vâsliţi

Dacă preferaţi paddle boardul şi canotajul, în interior sau în aer liber, aplicaţia integrată de surf paddle board vă monitorizează şi afişează toate datele statistice. Puteţi vedea dintr-o privire ritmul, timpul total, distanţa şi numărul de vâsliri indiferent dacă vă aflaţi pe apă sau într-o sală de fitness.

Pe pârtie

În zilele de schi sau snowboarding, vívoactive HR vă măsoară viteza 3D calculând viteza şi distanţa pe pârtie pe baza latitudinii şi longitudinii. De asemenea, dispozitivul indică automat timpii de coborâre a pârtiei şi vă oferă opţiunea de a activa funcţia Auto Pause, care îngheaţă automat cronometrul atunci când vă opriţi sau urcaţi cu telescaunul.

Conectaţi-vă

vívoactive HR vibrează discret pentru a vă alerta în momentul primirii oricăror notificări pe dispozitivul dvs. compatibil — de la apelurile telefonice la alertele de pe reţelele sociale şi din alte aplicaţii mobile. vívoactive HR afişează, de asemenea, informaţii meteo precum temperatura şi nu numai. În plus, acesta vă permite să controlaţi muzica de pe telefon, să vă găsiţi telefonul, să controlaţi de la distanţă camera de acţiune VIRB® şi să vă lăsaţi prietenii şi familia să vă urmărească activităţile în timp real cu LiveTrack. Personalizaţi dispozitivul vívoactive HR cu feţe de ceas personalizate, câmpuri de date, aplicaţii şi widgeturi din magazinul nostru Connect IQ™.

Evidenţiaţi-vă personalitatea prin ceea ce purtaţi la încheietură

Descărcaţi aplicaţia gratuită cu feţe de ceas Garmin Face It™ pentru a vă personaliza dispozitivul cu orice fotografie de pe smartphone-ul dvs. Este suficient să descărcaţi aplicaţia, să alegeţi o imagine din galeria dvs. de fotografii, să reglaţi modul de afişare a orei şi să îl setaţi ca faţă a ceasului dvs. Fie că este vorba de un peisaj pitoresc surprins la ultima drumeţie sau o fotografie a noului dvs. căţeluş, cu Garmin puteţi conferi ceasului dvs. o personalitate care vă aparţine în totalitate. Disponibil în App Store™ şi Google Play™.


Caracteristici Fizice şi Performanţe

Material carcasa

polymer

Materialbratara

silicon

Marime

X-large: circumferinta 161-225 mm

Greutate

XL: 48,2 g

Rezistenţă la apă

5 ATM

Ecran tactil

Da

Dimensiune afişaj

20,7 x 28,6 mm (0,80 inci x 1,13 inci)

Rezoluţie afişaj

205 x 148 pixeli

Afişaj în culori

Da

Durata de viaţă a bateriei

Până la 8 zile în modul de ceas inteligent (cu monitorizare 24/7 a pulsului, fără GPS), până la 13 ore în modul GPS.

Memorie integrată

7 activitati cronometrate, 14 zile de urmarire a activitatii.

Senzori

GPS activat

Da

GLONASS

Da

Garmin Elevate ™ monitor de ritm cardiac pentru încheietura mâinii

Da

Altimetru barometric

Da

Busolă electronică

Da

Accelerometru (calculează distanţa pentru exerciţiile la interior, fără a fi nevoie de un senzor de picior)

Da

Termometru

Da

Senzor de lumină ambientală

   Da

Daily Smart Features

Conectivitate

Bluetooth® Smart and ANT+®

Conectați IQ ™ (câmpuri de date, widget-urișiaplicații)

Da

Notificări inteligente (afişează alerte prin e-mail, mesaje text şi alte alerte atunci când este asociat cu telefonul dvs. compatibil)

Da

Calendar

Da

Vreme

Da

Comenzi pentru muzică

Da

Localizare telefon

Da

Localizare ceas

Da

Telecomandă VIRB®

Da

Compatibilitate cu telefoanele mobile

iPhone®, Android™, Windows®

Compatibil cu Garmin Connect™ Mobile

Da

Funcţii de monitorizare a activităţii

Contor paşi

Da

Bara de mişcare (apare pe ecran după o perioadă de inactivitate; mergeţi câteva minute pentru a o reseta)

Da

Obiectiv automat (identifică nivelul dvs. de activitate şi alocă un obiectiv zilnic de paşi)

Da

Monitorizarea somnului (monitorizează totalul orelor de somn şi perioadele de mişcare sau de somn liniştit)

Da

Calculează caloriile arse

Da

Etaje urcate

Da

Distanta

Da

Minute de intensitate

Da

TrueUp™

Da

Move IQ™

  Da

Heart Rate

   Da

Zone HR

Da

Alerte HR

Da

Calorii HR

Da

HR Broadcast (difuzează datele HR prin intermediul dispozitivelor ANT + ™ către dispozitivele asociate)

   Da

Heart Rate

   Da

Zone HR

Da

Alerte HR

Da

Calorii HR

Da

HR Broadcast (difuzează datele HR prin intermediul dispozitivelor ANT + ™ către dispozitivele asociate)

   Da

Funcţii Golf

Distanţa calculată în iarzi până în F/M/S (distanţa până în faţa, mijlocul şi spatele green-ului)

Da

Distanţa calculată în iarzi până la layup-uri/dogleg-uri

Da

Măsoară distanţa loviturii (calculează distanţa exactă calculată în iarzi pentru lovituri lansate de oriunde de pe traseu)

Manual

Cartele de scor digitale

Da

Round timer/odometer

Da

Funcţii exterioare

Profiluri outdoor preincarcate

Skiing, Snowboarding, XC Skiing, Stand Up Paddleboarding, Rowing

Back to start

Da

Total ascent/descent

Da

Funcţii de Ciclism

Profiluri de ciclism preîncărcate

Biking, Indoor Biking

Alertă timp/distanţă (declanşează alarma atunci când vă atingeţi obiectivul)

Da

Compatibil cu Varia Vision ™ (afișaj montat pe cap)

Da

Compatibil cu radarul Varia ™ (radar orientat spre spate)

Da

Compatibil cu lămpile Varia ™

Da

Suport senzor de viteză și cadență (cu senzor)

Da

Funcţii Pentru Înot

Profiluri inot preincarcate

Inot piscina

Valori înot în piscină (lungimile, distanţa, ritmul, numărul/calcularea mişcărilor, caloriile)

Da

Eficiența înotului (SWOLF)

Da

CADOU: Filtru de confidentialitate Smailo 15.6"

Vanzari: 0756 103 951 | Service/Suport: 0730 250 052 | Service/Suport Mio: 026 2224 046 | Orar: L-V 08:30-17:00 - Comenzi telefonice
Luni-Vineri, 8:30-17:00

 


Detalii produs


Categorie: Ceasuri smart

Producator: GarminProduse similare


  
  

  

Aboneaza-te la newsletter

 
Vrei sa afli prin email despre reduceri si promotii? Aboneaza-te acum la newsletter si fii la curent cu tot ce e nou!