Vanzari: 0746 927 627 | Service/Suport: 0730 250 052 | Service/Suport Mio: 026 2224 046 | Orar: L-V 09-18  | 

Acces cont  |  Inregistrare  |  Istoric comenzi

  
  
  
  
 Poze Dispozitiv GPS portabil Garmin eTrex® Touch 25

  • Poze Dispozitiv GPS portabil Garmin eTrex® Touch 25
  • Poze Dispozitiv GPS portabil Garmin eTrex® Touch 25
     
Pin It


Dispozitiv GPS portabil Garmin eTrex® Touch 25

Pret: 1.199 RON

Stoc limitat

Pretul include TVA 19%, pretul nu include cheltuielile de livrare.

Dispozitiv GPS/GLONASS portabil, cu ecran tactil color şi busolă pe 3 axe

Ecran tactil color capacitiv de 2,6 inci

Busolă pe 3 axe cu funcţie de compensare a înclinării

Sateliţi GPS şi GLONASS pentru poziţionare mai rapidă

Memorie suplimentară pentru un număr mai mare de hărţi

Dispozitiv portabil GPS/GLONASS compact, robust şi fiabil, cu ecran tactil color, busolă electronică pe 3 axe cu funcţie de compensare a înclinării, conectivitate wireless, geocache-uri preîncărcate şi memorie internă extinsă pentru stocarea unui număr mai mare de hărţi.

Calea este deschisă

eTrex Touch 25 este echipat cu un ecran tactil color de 2,6", lizibil în lumina soarelui, ce permite accesul intuitiv la o hartă de bază globală cu relief umbrit. Durabil şi rezistent la apă, eTrex Touch 25 este construit pentru a oferi date cartografice şi de monitorizare indiferent de încercările la care vă supun intemperiile, rezistând eroic la praf, murdărie, umiditate şi apă.

Noi instrumente pentru drumeţia dvs.

eTrex Touch 25 are integrată o busolă electronică pe 3 axe cu funcţie de compensare a înclinării, care indică direcţia chiar şi atunci când rămâneţi pe loc; de asemenea, nu este necesar să o ţineţi în poziţie orizontală pentru a obţine o indicaţie uşor de înţeles a direcţiei.

Mergeţi oriunde

Dispunând de o întreagă gamă de suporturi de montare compatibile, eTrex 25 este conceput pentru a fi utilizat pe ATV-uri, biciclete, bărci, ca dispozitiv portabil sau în autovehiculul dvs. Oriunde aţi duce dispozitivul eTrex, acesta are hărţile şi suporturile de montare necesare pentru a vă conduce la destinaţie.

Utilizare globală

eTrex Touch 25 poate urmări simultan sateliţii GPS şi GLONASS. Sateliţii GLONASS, dezvoltaţi de Federaţia Rusă, se “fixează”, în medie, pe poziţie cu o viteză mai mare decât cea a receptoarelor GPS. Atunci când utilizaţi atât semnalul GPS, cât şi semnalul GLONASS, receptorul poate utiliza semnalul provenit de la un număr de sateliţi cu 24 mai mare decât în cazul utilizării exclusive a sistemului GPS.

Adăugaţi hărţi

Cu slotul pentru carduri microSD™ şi posibilitatea de extindere a memoriei interne, eTrex 25 vă permite să încărcaţi hărţi TOPO şi să porniţi la drum, să conectaţi un card BlueChart® g2 preîncărcat pentru o zi excelentă pe apă sau să utilizaţi date cartografice City Navigator® NT pentru indicaţii pas cu pas pe şosea. eTrex 25 este, de asemenea, compatibil cu imaginile din satelitBirdsEye (necesită abonament), care vă permit să descărcaţi imagini din satelit pe dispozitiv şi să le integraţi cu hărţile dvs.

Aventura vă aşteaptă

eTrex Touch 25 este preîncărcat cu 250.000 de geocache-uri de pe Geocaching.com. Faptul că hârtia nu este necesară vă permite nu doar să protejaţi mediul înconjurător, ci şi să vă sporiţi eficienţa. eTrex Touch 25 stochează şi afişează informaţii esenţiale, precum locaţia, terenul, dificultatea, indiciile şi descrierile, ceea ce înseamnă că nu mai este necesar să introduceţi manual coordonate şi să folosiţi materiale imprimate pe hârtie. Este suficient să încărcaţi fişierul GPX pe unitatea dvs. şi să începeţi să vânaţi geocache-uri.

Planificaţi-vă următoarea călătorie

Preluaţi controlul asupra următoarei dvs. aventuri cu software-ul BaseCamp™ care vă permite să vizualizaţi şi să organizaţi hărţi, puncte de referinţă, rute şi trasee. Acest software gratuit de planificare a călătoriilor vă permite chiar să creaţi Aventuri Garmin pe care le puteţi distribui prietenilor, familiei sau altor exploratori. BaseCamp afişează date de hărţi topografice 2D sau 3D pe ecranul computerului dvs., incluzând liniile de contur şi profilurile de altitudine. Acesta poate, de asemenea, transfera un număr nelimitat de imagini prin satelit pe dispozitivul dvs. atunci când acesta dispune de un abonament la Imagini din satelit BirdsEye.

Caracteristici Fizice şi Performanţe

Dimensiuni fizice

5,8 x 10,2 x 3,3 cm (2,3 inci x 4,0 inci x 1,3 inci)

Greutate

159 g (5,6 oz) cu baterii

Rezistenţă la apă

IPX7

Baterie

2 baterii AA (nu sunt incluse); se recomandă tipul NiMH sau cu litiu

Ecran tactil

da

Tip afişaj

Ecran TFT de 2,6" cu 65K culori

Dimensiune afişaj

3,6 x 5,5 cm (1,43 inci x 2,15 inci)

Rezoluţie afişaj

160 x 240 pixeli

Durata de viaţă a bateriei

Până la 16 de ore

Memorie integrată

4 GB

Receptor cu sensibilitate ridicată

da

Interfaţă

USB

Hărţi şi Memorie

Posibilitatea de a adăuga hărţi

Da

Hartă de bază

Da

Card de memorie

Card microSD™ (neinclus)

Locatii

4000

Rute

200

Jurnal de traseu

Hărţi preîncărcate

Nu

Funcţii exterioare

Calcularea suprafeței

Automatic routing

   Da

Geocaching-friendly

   Da

Custom maps compatible

   Da

Informaţii despre soare şi lună

   Da

Cameră

   Nu

Picture viewer

   Da

Garmin Connect™

Compatibil cu Garmin Connect™ (comunitatea online unde analizaţi, categorizaţi sau partajaţi date)

Da

In pachet

•eTrex Touch 25

•Cablu USB

•Documentaţie

Vanzari: 0746 927 627 | Service/Suport: 0730 250 052 | Service/Suport Mio: 026 2224 046 | Orar: L-V 09-18 - Comenzi telefonice
Luni-Vineri, 09:00-18:00

 


Detalii produs


Categorie: Navigator portabil

Producator: Garmin

Diagonala ecran: 2.6"Produse similare


Dispozitiv GPS/GLONASS portabil, cu ecran tactil color şi busolă pe 3 axe...
1.449 RON