Vanzari: 0756 103 951 | Service/Suport: 0730 250 052 | Service/Suport Mio: 026 2224 046 | Orar: L-V 08:30-17  | 

Acces cont  |  Inregistrare  |  Istoric comenzi

  
  
  
  
 Poze MioSMART Motion Sensor R14

  • Poze MioSMART Motion Sensor R14
  • Poze MioSMART Motion Sensor R14
     
Pin It


MioSMART Motion Sensor R14

Pret vechi: 169 RON Reducere 41%

Pret nou: 99,90 RON

Disponibil in stoc

Pretul include taxa TVA de 19%, Pretul nu include cheltuielile de livrare

Vă prezentăm Senzorul de mișcare R14: un mic senzor de mișcare, elegant și discret, pentru monitorizarea locuinței dvs. Ori de câte ori se înregistrează o mișcare în raza de acoperire a senzorului (3 metri), veți primi imediat o alertă pe telefon prin intermediul aplicației MioSMART.

De ce să utilizez senzori pentru monitorizarea locuinței mele?
Montarea în locuința dvs. a unor senzori pentru ușă și fereastră sau a unor senzori de mișcare vă poate aduce liniștea sufletească mult dorită, mai ales dacă aceștia vin în completarea monitorizării oferite de camerele video pentru locuință. Simpla lor prezență vă va aduce un sentiment de relaxare, deoarece veți ști că locuința dvs. și cei dragi sunt în siguranță. Cunoscând aceste lucruri, veți putea să vă canalizați atenția asupra vieții dvs., fără a vă face griji în legătură cu situația de acasă.

Cum funcționează?
Cu ajutorul aplicației MioSMART, senzorul R14 poate fi conectat cu ușurință la Hub G10 MioSMART; acest dispozitiv elegant este „punctul central” între senzori și routerul din locuința dvs. Conectați senzorul la hub prin semnal RF de 2,4 GHz, conectați hubul la aplicația MioSMART prin funcția de conectare și puteți începe monitorizarea locuinței dvs.

Cu 3 baterii AAA standard (ușor de înlocuit), senzorul R14 are o durată de funcționare a bateriei de până la 1 an* și oferă o notificare inteligentă de baterie descărcată, astfel încât veți ști când trebuie să înlocuiți bateriile.

Controlați toate soluțiile MioSMART cu o singură aplicație
Toate soluțiile MioSMART sunt ușor de controlat doar cu o singură aplicație. Nu va trebui să comutați între aplicații pentru a trece de la senzorul de mișcare la VixCam. Iar în eventualitatea în care achiziționați soluții MioSMART suplimentare, acestea vor fi întotdeauna controlate doar prin această aplicație, pentru confortul dvs.

Aplicația poate fi folosită de până la patru utilizatori; de aceea, dacă v-ați pierdut telefonul, puteți avea acces prin dispozitivul unuia dintre ceilalți trei utilizatori, lucru care vă oferă sentimentul liniștitor al accesibilității partajate. În plus, aplicația MioSMART are o funcție pentru grup; aceasta vă permite să organizați produsele MioSMART într-un grup care poate fi gestionat printr-o singură pagină. De exemplu, puteți crea grupuri precum „Acasă” sau „Birou” pentru a efectua o verificare rapidă în loc să selectați un dispozitiv din listă. În acest fel, veți obține o imagine de ansamblu mai clară, iar metoda se va dovedi practică atunci când veți avea mai multe soluții MioSMART pentru monitorizarea locurilor vizate de dvs.!

*când se declanșează de două ori pe zi.

Caracteristici:

Senzor de mişcare pentru monitorizarea locuinţei

primiţi o notificare în aplicaţia MioSMART dacă există mişcare în raza senzorului (3 metri).

Uşor de configurat prin codul QR

asociaţi senzorul cu Hub-ul MiSMART prin semnaul RF 2.4GHz, conectaţi Hub-ul la aplicaţia MioSMART scanând codul QR şi atât!

Durată de viaţă de până la 1 an, folosind 3 baterii AAA

(uşor de înlocuit) cu notificare de scădere a nivelului bateriei *

*când se declanşează de două ori pe zi

Formă discretă şi subţire pentru a se potrivi stilului dvs.

Toate soluţiile MioSMART sunt uşor de controlat cu o singură aplicaţie


Vanzari: 0756 103 951 | Service/Suport: 0730 250 052 | Service/Suport Mio: 026 2224 046 | Orar: L-V 08:30-17 - Comenzi telefonice
Luni-Vineri, 8:30-17:00

 


Detalii produs


Categorie: Smart Home

Producator: Mio

Autonomie Baterie: 1 an (2 declanșări pe zi)

Frecventa de lucru: 2.4 GHz

Distanță operare: 100 metri (spațiu deschis)

Baterii: AAA

Notificare nivel scăzut baterie: DaProduse similare


Vă prezentăm Senzorul R12 pentru ușă și fereastră; un mic senzor elegant și di...
99,90 RON
169,90 RON
Starter Kit pentru senzor este tot ceea ce vă trebuie pentru a...
399,90 RON
699,90 RON
Vă prezentăm Personal Cloud Gateway S10; un gateway compact și discret pe ca...
199,90 RON
379 RON