Vanzari: 0756 103 951 | Service/Suport: 0730 250 052 | Service/Suport Mio: 026 2224 046 | Orar: L-V 08:30-17  | 

Acces cont  |  Inregistrare  |  Istoric comenzi

  
  
  
  
 Poze MioSMART Personal Cloud Gateway S10

  • Poze MioSMART Personal Cloud Gateway S10
  • Poze MioSMART Personal Cloud Gateway S10
  • Poze MioSMART Personal Cloud Gateway S10
     
Pin It


MioSMART Personal Cloud Gateway S10

Pret vechi: 379 RON Reducere 47%

Pret nou: 199,90 RON

Disponibil in stoc

Pretul include taxa TVA de 19%, Pretul nu include cheltuielile de livrare

Vă prezentăm Personal Cloud Gateway S10; un gateway compact și discret pe care puteți salva atât înregistrările efectuate cu camera video, cât și alte fișiere și care vă oferă posibilitatea de a vă partaja contul cu până la patru persoane. Poate stoca fișiere de până la 4 TB și este compatibil cu stickurile de memorie USB 2.0 standard și cu toate unitățile de disc (nu sunt incluse).

Cum funcționează?
Instalați aplicația MioSMART pe telefon, asigurați-vă că aveți la dispoziție unitatea de disc și/sau stickul USB preferat și conectați cablul ethernet RJ45 la routerul din locuința dvs. Scanați codul QR pentru a începe să lucrați cu Personal Cloud Gateway.
Puteți încărca și descărca imediat toate fișierele de pe gateway: videoclipurile, fotografiile, muzica, fișierele de la birou și, bineînțeles, înregistrările efectuate de camerele video din locuința dvs. Puteți reda, vizualiza și trimite fișiere în orice moment, oriunde v-ați afla.

Funcționează perfect cu VixCam C10 și oferă o alternativă de amplasare
Dispozitivul MioSMART VixCam C10 funcționează perfect cu Personal Cloud Gateway*. Așadar, dacă optați pentru a vă salva înregistrările în cloud și nu pe cardul SD, puteți utiliza gateway-ul. Înregistrările dvs. vor fi salvate în siguranță în cloud, iar un avantaj suplimentar îl constituie faptul că gateway-ul poate fi amplasat într-o locație alternativă, pentru a fi ferit de intruși. Imaginați-vă un hoț care crede că poate lua cu el camera video și că poate avea acces la înregistrările video; acest lucru nu se va întâmpla niciodată dacă gateway-ul se află, de exemplu, în casa vecinului sau la birou, departe de locuința dvs. În acest fel, veți avea întotdeauna o copie de rezervă a înregistrărilor, fără a trebui să vă bazați pe serviciile sau abonamentele costisitoare pentru stocarea în cloud.

Controlați toate soluțiile MioSMART cu o singură aplicație
Toate soluțiile MioSMART sunt ușor de controlat doar cu o singură aplicație. Nu va trebui să comutați între aplicații pentru a trece de la Personal Cloud Gateway la VixCam. Iar în eventualitatea în care achiziționați soluții MioSMART suplimentare, acestea vor fi întotdeauna controlate doar prin această aplicație, pentru confortul dvs.

Aplicația poate fi folosită de până la patru utilizatori; de aceea, dacă v-ați pierdut telefonul, puteți avea acces prin dispozitivul unuia dintre ceilalți trei utilizatori, lucru care vă oferă sentimentul liniștitor al accesibilității partajate. În plus, aplicația MioSMART are o funcție pentru grup; aceasta vă permite să organizați produsele MioSMART într-un grup care poate fi gestionat printr-o singură pagină. De exemplu, puteți crea grupuri precum „Acasă” sau „Birou” pentru a efectua o verificare rapidă în loc să selectați un dispozitiv din listă. În acest fel, veți obține o imagine de ansamblu mai clară, iar metoda se va dovedi practică atunci când veți avea mai multe soluții MioSMART pentru monitorizarea locurilor vizate de dvs.!

* Personal Cloud Gateway S10 poate fi conectat doar la 2 dispozitive VixCam; utilizarea este limitată la 2 camere video.

Caracteristici:

Cloud Personal

salvaţi-vă înregistrările Camerei de locuinţă şi alte fişiere, cu posibilitatea de a vă partaja contul cu până la patru alţi utilizator.

Funcţionează optim cu Camera de locuinţă MioSMART

stocaţi-vă în siguranţă înregistrările într-o altă locaţie, astfel încât să le păstraţi în siguranţă faţă de accesul intruşilor.

Uşor de configurat cu ajutorul codului QR

Formă discretă şi subţire pentru a se potrivi stilului dvs. (10cm x 3,5cm x 1,5cm)

Stocare de până la 4 TB

compatibil cu memoriile USB 2.0 standard şi toate hard disk-urile (nu sunt incluse în pachet)

Port de ethernet RJ45 standard

Suportă formatele FAT şi NTFS ale mediilor de stocare

Alimentare electrică standard – 100V-240V, 2A

Toate soluţiile MioSMART sunt uşor de controlat cu o singură aplicaţie


Vanzari: 0756 103 951 | Service/Suport: 0730 250 052 | Service/Suport Mio: 026 2224 046 | Orar: L-V 08:30-17 - Comenzi telefonice
Luni-Vineri, 8:30-17:00

 


Detalii produs


Categorie: Smart Home

Producator: Mio

Port USB: Suport unitate externă 2.5" și 3.5" maxim 4TB, USB 2.0

Adaptor priza: micro USB 5V/2A

Port Ethernet: RJ45

Format spațiu stocare suportat: FAT și NTFSProduse similare


Vă prezentăm Senzorul R12 pentru ușă și fereastră; un mic senzor elegant și di...
99,90 RON
169,90 RON
Vă prezentăm Senzorul de mișcare R14: un mic senzor de mișcare, elegant și disc...
99,90 RON
169 RON
Vă prezentăm VixCam C10, o cameră video subțire și discretă cu &icir...
249 RON
479 RON