Vanzari: 0756 103 951 | Service/Suport: 0730 250 052 | Service/Suport Mio: 026 2224 046 | Orar: L-V 08:30-17:00  | 

Acces cont  |  Inregistrare  |  Istoric comenzi

  
  
  
  
 Poze MioSMART VixCam C10

  • Poze MioSMART VixCam C10
  • Poze MioSMART VixCam C10
  • Poze MioSMART VixCam C10
  • Poze MioSMART VixCam C10
  • Poze MioSMART VixCam C10
  • Poze MioSMART VixCam C10
     
Pin It


MioSMART VixCam C10

Pret: 479 RON

Disponibil in stoc

Pretul include taxa TVA de 19%, Pretul nu include cheltuielile de livrare

Vă prezentăm VixCam C10, o cameră video subțire și discretă cu înregistrare HD (720p) pentru monitorizarea locuinței, a copilului sau a altor membri ai familiei și chiar pentru comunicare prin sistemul audio cu 2 sensuri, cu ajutorul aplicației MioSMART.

De ce o cameră video pentru locuință?
Montarea unei camere video în locuința dvs. vă poate aduce liniștea sufletească mult dorită. Simpla sa prezență vă va aduce un sentiment de relaxare, deoarece veți ști că locuința dvs. și cei dragi sunt în siguranță. Cunoscând aceste lucruri, veți putea să vă canalizați atenția asupra vieții dvs., fără a vă face griji în legătură cu situația de acasă.

Gata de utilizare
Camera VixCam C10 este gata de utilizare. Am inclus un card SD de 16 GB, astfel încât să nu mai aveți nevoie de nimic altceva pentru a începe. Dispozitivul folosește compresia H.264, datorită căreia puteți salva fișierele în dimensiuni mai mici, astfel încât să nu rămâneți fără spațiu de stocare chiar atunci când vă trebuie cel mai mult. Puteți salva ceea ce înregistrați în cloud sau pe cardul SD inclus, la alegerea dvs.

Cum funcționează?
Camera video este foarte ușor de configurat; instalați aplicația MioSMART pe smartphone, scanați codul QR, conectați camera video la rețeaua Wi-Fi și puteți începe să monitorizați locuința. Din acest moment, nu va mai trebui să vă faceți griji pentru locuința dvs. sau pentru cei dragi, deoarece veți primi alerte pe telefon prin intermediul aplicației, imediat ce respectiva cameră video detectează ceva în unghiul său de vizualizare.

Unghiul de vizualizare și vederea pe timp de noapte
Dispozitivul VixCam C10 are un unghi de vizualizare larg de 85° și vedere pe timp de noapte. Acest lucru înseamnă că are o rază de vedere de până la opt metri în condiții de luminozitate scăzută, ceea ce este excelent atunci când nu sunteți acasă seara sau în perioada vacanțelor. De asemenea, este ușor de montat; trebuie doar să instalați placa magnetică într-un loc adecvat, de unde camera video poate vizualiza partea de locuință pe care doriți să o monitorizați, și apoi să lipiți camera video de placă.

Funcționează perfect cu Personal Cloud Gateway
Camera video compactă pentru locuință funcționează perfect cu Personal Cloud Gateway MioSMART. Așadar, dacă optați pentru a vă salva înregistrările în cloud și nu pe cardul SD, puteți utiliza gateway-ul. Înregistrările dvs. vor fi salvate în siguranță în cloud, iar un avantaj suplimentar îl constituie faptul că gateway-ul poate fi amplasat într-o locație alternativă, pentru a fi ferit de intruși. Imaginați-vă un hoț care crede că poate lua cu el camera video și că poate avea acces la înregistrările video; acest lucru nu se va întâmpla niciodată dacă gateway-ul se află, de exemplu, în casa vecinului sau la birou, departe de locuința dvs. În acest fel, veți avea întotdeauna o copie de rezervă a înregistrărilor, fără a trebui să vă bazați pe serviciile sau abonamentele costisitoare pentru stocarea în cloud.

Controlați toate soluțiile MioSMART cu o singură aplicație
Toate soluțiile MioSMART sunt ușor de controlat doar cu o singură aplicație. Nu va trebui să comutați între aplicații pentru a trece de la Personal Cloud Gateway la VixCam. Iar în eventualitatea în care achiziționați soluții MioSMART suplimentare, acestea vor fi întotdeauna controlate doar prin această aplicație, pentru confortul dvs.

Aplicația poate fi folosită de până la patru utilizatori; de aceea, dacă v-ați pierdut telefonul, puteți avea acces prin dispozitivul unuia dintre ceilalți trei utilizatori, lucru care vă oferă sentimentul liniștitor al accesibilității partajate. În plus, aplicația MioSMART are o funcție pentru grup; aceasta vă permite să organizați produsele MioSMART într-un grup care poate fi gestionat printr-o singură pagină. De exemplu, puteți crea grupuri precum „Acasă” sau „Birou” pentru a efectua o verificare rapidă în loc să selectați un dispozitiv din listă. În acest fel, veți obține o imagine de ansamblu mai clară, iar metoda se va dovedi practică atunci când veți avea mai multe soluții MioSMART pentru monitorizarea locurilor vizate de dvs.!

Caracteristici:

Cameră pentru locuinţă cu înregistrare HD (720p)

ce foloseşte compresia H.264 pentru fişiere de dimensiune redusă – cu posibilitatea de a vă salva înregistrările în Cloud sau pe cardul SD.

Gata de utilizare imediat ce o scoateţi din cutie

include card SD de 16GB

Uşor de configurat

scanaţi codul QR, asociaţi camera cu reţeaua WiFi, instalaţi aplicaţia şi atât.

Uşor de folosit

monitorizaţi-vă casa, bebeluşul sau alt membru al familiei şi chiar vorbiţi cu ajutorul acesteia prin aplicaţia MioSMART

Funcţionează optim cu MioSMART Personal Cloud Gateway

stocaţi-vă în siguranţă înregistrările în Cloud pe Gateway, ce poate fi amplasat într-o altă locaţie, astfel încât acestea vor fi păstrate în siguranţă faţă de accesul intruşilor.

Are posibilitatea de a fi folosită şi controlată de până la 4 utilizatori

sentimentul de siguranţă a partajării accesibile.

Unghi de vizualizare larg de 85°

Filmare nocturnă

de până la opt metri în condiţii de lumină scăzută

Formă discretă şi subţire pentru a se potrivi stilului dvs.

Compatibilă cu carduri SD de până la 32GB.

Toate soluţiile MioSMART sunt uşor de controlat cu o singură aplicaţie.


Vanzari: 0756 103 951 | Service/Suport: 0730 250 052 | Service/Suport Mio: 026 2224 046 | Orar: L-V 08:30-17:00 - Comenzi telefonice
Luni-Vineri, 8:30-17:00

 


Detalii produs


Categorie: Camere supraveghere

Producator: Mio

Rezoluţie: 720P

Unghi de vizualizare: 85°

Card de memorie: Da, microSD 2-32GB (nu este inclus)

Compresie: H.264

Audio: 2 canale

WLAN: 802.11 b/g/n

Leduri infraroșu: 10

Suport înregistrare Personal Cloud: Da



Produse similare