Vanzari: 0756 103 951 | Service/Suport: 0730 250 052 | Service/Suport Mio: 026 2224 046 | Orar: L-V 08:30-17:00  | 

Acces cont  |  Inregistrare  |  Istoric comenzi

  
  
  
  
 Poze Sistem de navigatie cu camera video auto integrata Mio MiVue Drive 65 FEU

 • Poze Sistem de navigatie cu camera video auto integrata Mio MiVue Drive 65 FEU
 • Poze Sistem de navigatie cu camera video auto integrata Mio MiVue Drive 65 FEU
 • Poze Sistem de navigatie cu camera video auto integrata Mio MiVue Drive 65 FEU
 • Poze Sistem de navigatie cu camera video auto integrata Mio MiVue Drive 65 FEU
 • Poze Sistem de navigatie cu camera video auto integrata Mio MiVue Drive 65 FEU
 • Poze Sistem de navigatie cu camera video auto integrata Mio MiVue Drive 65 FEU
     
Pin It


Sistem de navigatie cu camera video auto integrata Mio MiVue Drive 65 FEU

Pret vechi: 1.199 RON Reducere 29%

Pret nou: 849 RON

Acest produs nu este disponibil in stoc

Pretul include taxa TVA de 19%, Costurile de livrare nu sunt incluse

Noua gamă Mio MiVue Drive

Această combinație inovatoare dispune de un ecran foarte mare de 6,2 inch și oferă un sistem de navigație auto sofisticat, cu o cameră video auto premium Extreme HD (1296p @ 30 fps) integrată şi două funcții inteligente ale sistemului avansat de asistență pentru conducătorul auto (Advanced Driver Assistance System, ADAS).

Actualizare pe viaţă a hărţilor

Datele despre drumuri se modifică tot timpul. Ne place să vă ţinem la curent, astfel încât să nu fie nevoie să vă faceţi vreodată griji privind capătul drumului. Veţi primi cele mai recente harţi pentru toată durata de viaţă a dispozitivului dvs. Mio, de maximum 4 ori pe an.

Sistem avansat de asistenţă a şoferului (ADAS)

Două funcții inteligente ale sistemului avansat de asistență pentru conducătorul auto (Advanced Driver Assistance System, ADAS) care să vă ajute la drum: sistemul de avertizare în caz de părăsire involuntară a benzii de circulație (LDWS) și sistemul de avertizare în caz de coliziune frontală (FCWS).

Fiţi informaţi din timp despre trafic

Evitaţi întârzierile şi blocajele în trafic. Prin utilizarea celei mai noi tehnologii despre monitorizarea traficului, MiVue Drive 65 FEU vă oferă informaţii din trafic în timp real, astfel încât veţi cunoaşte din timp ceea ce este pe drum.

Avertizare camere de securitate

Combo vine cu alerte de camere de securitate pentru toată durata de viaţă a dispozitivului, astfel veţi ști întotdeauna unde să conduceţi cu atenție. Actualizările camerelor de securitate sunt incluse în actualizările hărţilor.

SmartRoutes™ şi LearnMe™ Pro

Tehnologie utilizată pentru optimizarea rutelor calculate. SmartRoutes™ foloseşte o bază de date cu informaţii preluate de la milioane de şoferi şi are abilitatea de a monitoriza şi reţine stilul de condus al şoferului, oferindu-i rute personalizate în funcţie de preferinţe (LearnMe Pro™).

Alegerea rutelor

Obţineţi selecţia de rute înainte de a porni la drum. Cu noua opţiune de Alegere a rutelor, în loc de o singură rută, puteţi previzualiza acum 4 rute diferite pe ecran: cea mai rapidă, cea mai scurtă, cea mai simplă şi cea mai economică, pentru a alege varianta de care aveţi nevoie în momentul respectiv.

Alegerea rutelor

Obţineţi selecţia de rute înainte de a porni la drum. Cu noua opţiune de Alegere a rutelor, în loc de o singură rută, puteţi previzualiza acum 4 rute diferite pe ecran: cea mai rapidă, cea mai scurtă, cea mai simplă şi cea mai economică, pentru a alege varianta de care aveţi nevoie în momentul respectiv.

Puncte de interes

Datorită punctelor de interes preinstalate (POI sau PDI), precum magazine, restaurante, hoteluri, benzinării, bancomate, cluburi, aeroporturi, gări ş.a. veţi putea localiza cu uşurinţă destinaţia căutată.

Harţi preinstalate – Full Europa

Lista hărţilor preinstalate*: Albania, Andorra, Austria, Belgia, Belarus, Bosnia si Herţegovina, Bulgaria, Croaţia, Republica Cehă, Danemarca, Elveţia, Estonia, Finlanda, Franţa, Germania, Gibraltar, Grecia, Olanda, Irlanda, Italia, Letonia, Liechtenstein, Lituania, Luxemburg, Macedonia, Malta, Marea Britanie, Moldova, Monaco, Muntenegru, Norvegia, Polonia, Portugalia, România, San Marino, Serbia, Slovacia, Slovenia, Spania, Suedia, Turcia, Ucraina, Ungaria, Vatican.

*Acoperirea diferă de la o ţară la alta

2 Sloturi de card MicroSD

Extindeţi memoria aparatului dumneavoastră adăugând un card MircoSD. Cel de-al doilea slot este pentru înregistrarea clipurilor video.

Ecran tactil de 6,2’’/15,75 cm

Dimensiunea generoasă a ecranului aparatului vă va ajuta să vedeţi în detaliu traseul, evitând astfel ratarea unei ieşiri sau a unei schimbări de direcţie.

Harţi de închiriat

Mergeţi în excursie într-o ţară în care GPS-ul tău Mio nu are harta preinstalată? Nu-i nimic, acum puteţi închiria pentru 3, 7 sau 30 de zile hărţile pentru Europa, SUA, Canada şi Australia.

Înregistrare Extreme HD

Video recorderul DVR înregistrează filmele la o rezoluţie de 2304 x 1296p (Extreme HD), la 30 de cadre pe secundă. Fişierele sunt stocate pe cardul de memorie dedicat funcţiei de cameră video auto, aparatul utilizând tehnologia H.264, care asigură o calitate excelentă a imaginii la cea mai mică dimensiune posibilă.

Senzor de şoc

În modul de înregistrare integrat, senzorul de şoc cu trei axe (G-Shock Sensor) va porni automat şi va înscrie direcţia de mers pe diagrama cu undă. Veţi putea afla prin intermediul ei din ce direcţie s-a produs evenimentul şi cum s-a ajuns la acesta.

Poziţionare GPS

Modulul GPS, încorporat în acest model, înregistrează locaţia, direcţia, viteza şi coordonatele geografice. Datorită acestui fapt veţi obţine un set de informaţii cu privire la traseul parcurs. Apoi, cu ajutorul aplicaţiei MiVue Manager, puteţi să vizualizaţi traseul parcurs pe Google Maps™.

Mod foto

Bateria încorporată permite utilizarea dispozitivului în afara vehiculului şi efectuarea documentarii foto în caz de accident sau alte evenimente rutiere. Modulul GPS integrat permite marcarea fotografiilor cu coordonate geografice. Datorită acestui lucru, întotdeauna veţi şti când au fost executate.

Redarea şi partajarea înregistrărilor

Pentru procesarea înregistrarilor Mio a creat un software gratuit , numit MiVue Manager. Acesta permite:

- vizualizarea şi redarea filmelor la orice viteză

- vizualizarea traseului parcurs pe Google Maps™

- analiza direcţiei de mers și forţelor care au acţionat asupra vehiculului

- partajarea înregistrărilor pe reţelele de socializare, cum ar fi Facebook® sau YouTube™

- actualizarea bazei de radare fixe.

Card MicroSD 16GB inclus

Acum aveţi suficient spaţiu de stocare a filmelor şi imaginilor prin ataşarea cardului MicroSD de 16GB inclus în pachet.

Pornire automată

Camera de pe noul MiVue Drive porneşte înregistrarea când veţi porni maşina. Puteţi alege ca dispozitivul să fie întotdeauna pe înregistrare, lucru posibil în autoturismele cu acces la sursa de alimentare constantă.

Camera de pe noul MiVue Drive porneşte înregistrarea când veţi porni maşina. Puteţi alege ca dispozitivul să fie întotdeauna pe înregistrare, lucru posibil în autoturismele cu acces la sursa de alimentare constantă.

Opţional: montaţi o cameră pentru spatele maşinii

Camera pentru spate înregistrează filmele la o rezoluţie de 1080p (Full HD), la 30 de cadre pe secundă. Fişierele sunt stocate pe cardul de memorie, aparatul utilizând tehnologia H.264, care asigură o calitate excelentă a imaginii la cea mai mică dimensiune posibilă

Vanzari: 0756 103 951 | Service/Suport: 0730 250 052 | Service/Suport Mio: 026 2224 046 | Orar: L-V 08:30-17:00 - Comenzi telefonice
Luni-Vineri, 8:30-17:00

 


Detalii produs


Categorie: Navigatoare auto

Producator: Mio

Diagonala ecran: 6.2"


Comentarii


 • Petru Atanasiu / saptamana trecuta ArataAscunde

  Buna ziua,
  Doresc sa achizitionez acest model, dar imi puteti spune intai daca acest model vine cu hartile preinstalate ca in specificatiile din descriere? Mentionez ca imi este util pt curse Romania - Turcia / Romania - Italia/ Romania -Spania.
  Il pot folosi pt aceste rute cum vine el standard sau trebuie sa mai achizitionez extra si alte harti?
  Care este durata maxima a actualizarilor pt acest produs?
  Este f important si acest aspect pentru mine in aceasta achizitie.
  Va multumesc anticipat pentru raspuns!

 • Raspuns magazin / saptamana trecuta ArataAscunde

  Buna ziua,
  Hartile sunt preinstalate insa, pentru fiecare sistem de navigatie achizitionat este necesara actualizarea acestora. Actualizarile sunt gratuite permanent si pasii pe care trebuie sa ii urmati sunt descrisi in manualul de instructiuni.
  Produsul poate fi folosit si pentru rutele mentionate fara sa fie nevoie sa achizitionati nimic suplimentar.

 • Stefan / luna trecuta ArataAscunde

  Buna ziua,
  Va rog sa imi furnizati mai multe informatii legate de
  * diferentele intre modelele MIO MIVUE DRIVE 60 FEU, 50 FEU, 55 FEU si 65 FEU.
  * pachetul contine camera de marsarieri? Daca nu, ce camere de la dvs. se poate cupla?
  * programul de control contine asistenta la parcare?
  * camera video din spate porneste automat la introducerea in marsarier?
  * Inregistrarea video din timpul condusului functioneaza concomitent cu programul de navigatie?
  * cum se face actualizarea automata a hartilor?   Multumesc,
  Stefan Doczi

 • Raspuns magazin / luna trecuta ArataAscunde

  Buna ziua.
  1. Diferentele intre modelele mentionate de dumneavoastra constau in:
  - dimensiunea ecranului (drive 50 si 55 au ecran de 5” comparativ cu 60 si 65);
  - TMC (modelele 50 si 60 nu vin cu TMC, iar 55 si 65 au TMC);
  - modul bluetooth (modelele 55 si 65 au posibilitate de conectare bluetooth iar 50 si 60 nu);
  - rezolutie filmare/cadre (modelele 50 si 60 filmeaza 1080p in 30 de cadre pe secunda iar 55 si 65 filmeaza 1296p la 30 de cadre pe secunda);
  - unghi de filmare (130 grade pe 50 si 60 iar 55 si 65 au 140 de grade);
  - sistemul de asistenta ADAS (50 si 60 nu au acest sistem de asistenta, iar 55 si 65 au);
  2. Nici unul dintre modele nu are camera spate inclusa. Se potriveste camera din link-ul urmator: https://www.gps-auto.ro/cumpara/camera-auto-spate-...
  3. Nu au asistenta la parcare (nu contin senzori suplimentari).
  4. Camera spate este functionala in permanenta, avand rolul de a monitoriza in permanenta tot ce se intampla in spatele autoturismului.
  5. Da, puteti utiliza navigatorul si camera/camerele (in cazul in care conectati si o camera A20+) in acelasi timp.
  6. Actualizarea hartilor se face cu ajutorul aplicatiei pusa la dispozitie de cei de la Mio.
  Daca mai aveti si alte intrebari va ajut cu drag.


Produse similare