Vanzari: 0756 103 951 | Service/Suport: 0730 250 052 | Service/Suport Mio: 026 2224 046 | Orar: L-V 08:30-17:00  | 

Acces cont  |  Inregistrare  |  Istoric comenzi

  
  
  
  
 Poze Sistem de navigație Garmin Camper 660 LMT-D EU

 • Poze Sistem de navigație Garmin Camper 660 LMT-D EU
 • Poze Sistem de navigație Garmin Camper 660 LMT-D EU
 • Poze Sistem de navigație Garmin Camper 660 LMT-D EU
 • Poze Sistem de navigație Garmin Camper 660 LMT-D EU
     
Pin It


Sistem de navigație Garmin Camper 660 LMT-D EU

Pret: 1.899 RON

Stoc limitat

Pretul include taxa TVA de 19%, Pretul nu include cheltuielile de livrare

Navigare avansată pentru iubitorii de camping

•Trasee Camper şi avertismente rutiere care ajută la ghidarea autorulotei sau rulotei dvs.

•Avertizări rutiere pentru înălțimi de punți, limite de greutate, curbe ascuțite, pante abrupte și multe altele.

•Include trafic digital gratuit prin DAB

•Gasiti campinguri in functie de preferinte

•Puteti modifica cu usurinta traseul pin adaugare de drumuri si orase preferate, printr-o simpla atingere a ecranului

•Instrumentul pentru hărțile de înălțime afișează posibilele pante abrupte de-a lungul traseului dvs.

Camper 660LMT-D este navigatorul nostru avansat dedicat iubitorilor de călătorii cu autorulota.

Vă permite să vă bucurați de libertate pe șosea în timpul călătoriei, alături de câteva funcții utile de ghidare. Camper 660LMT-D este un navigator cu GPS echipat cu un ecran tactil vizibil de 6 inci care se potriveşte perfect într-o autorulotă.

Oferă avertismente rutiere și trasee personalizate în funcție de specificațiile de dimensiune și greutate ale autorulotei sau rulotei dvs. Filtrează locurile de campare și locațiile de escală care au dotările preferate. Include de asemenea şi funcţii de definire uşoară a traseului, informaţii despre altitudine şi milioane de locaţii noi şi populare de vizitat şi explorat, datorită relaţiei noastre cu Foursquare®.

Conduceți cu ajutorul funcției de stabilire a traseelor personalizate de la Motorhome

După ce ați introdus specificațiile autorulotei sau rulotei dvs., Camper 660 LMT-D va utiliza profilul dvs. de campare pentru a găsi cea mai eficientă rută spre destinație. Ruta dvs. va fi determinată în funcție de specificațiile de înălțime, greutate și lungime ale vehiculului dvs.

Conduceți ajutaț de avertismentele de traseu

Camper 660LMT-D este preîncărcat cu hărţi detaliate pentru Europa, care includ, de asemenea, restricţii specifice autorulotelor, precum înălţimile podurilor, limitele de greutate şi informaţii conexe pentru majoritatea autostrăzilor şi drumurilor principale. Veți vedea și auzi acest tip de avertismente utile, care vă vor ajuta să vă pregătiți pentru urcarea și coborârea pantelor șoselei și multe altele.

Navigatorul Camper 660LMT-D este echipat cu un instrument util pentru hărţi care vă permite să vizualizaţi informaţii despre modificările de elevaţie ce vor apărea pe traseul dvs., toate afişate pe ecranul de navigare pe hartă. Puteţi chiar să atingeţi informaţia despre elevaţie pentru a extinde modul de vizualizare a profilului elevaţiei şi pentru a vizualiza elevaţia curentă şi pe cea următoare, mai detaliat. Vizualizarea acestui tip de informații vă ajută să vă pregătiți pentru eventualele pante abrupte de pe traseu.

Localizați cu ușurință locurile de campare și zonele de escală

Camper 660LMT-D oferă date despre locurile de campare Motorhome provenite de la ACSI™, NKC™ și MHF™. Locuri de campare filtrabile și găsirea de zone de campare care au dotările preferate, cum ar fi racordare la rețeaua electrică, dușuri, acces internet.

Alegeţi definirea uşoară a traseelor

Atunci când preferaţi să conduceţi pe anumite străzi sau prin anumite oraşe, funcţia de definire uşoară a traseului vă permite să vă modificaţi traseul cu uşurinţă.Trebuie doar să indicați un punct de pe traseul afișat pe ecran și veți vedea o notificare privind timpul adăugat la durata călătoriei.

Bucuraţi-vă de funcţiile hands-free

Atunci când sincronizaţi smartphone-ul cu funcţia Bluetooth activată cu Camper 660LMT-D, beneficiaţi de funcţii excelente care vă permit să rămâneţi conectat fără a vă lua mâinile de pe volan. Efectuaţi apeluri telefonice hands-free şi primiţi notificări inteligente pe afişajul navigatorului. Acest lucru înseamnă că puteţi vedea apelurile de intrare, mesajele text şi notificările privind evenimentele din calendar fără a fi necesar să vă întindeţi după telefon. Oferă de asemenea și avantajul unei funcții de activare vocală a navigației. Rostiți “comandă vocală,” apoi controlați navigatorul prin voce fără a fi necesar să luați mâinile de pe volan.

Limite de viteză

Camper 660 LMT-D vă asigură că sunteți mereu conștient de limita de viteză pentru rulotă, care de multe ori diferă de mașinile standard. Limitele de viteză specifice și timpul estimat de sosire sunt afișate în mod clar, astfel încât să vă puteți bucura de o călătorie mai relaxată.

Mai multe informații primite printr-o singură privire

Camper 660LMT-D menţine permanent harta pentru condus pe ecran, afişând informaţiile suplimentare alături. Dispozitivul afişează limita de viteză, viteza curentă şi ora sosirii estimate. Nu contează unde vă aflați, veți ști mereu ce este în apropiere. Funcţia Înainte pe rută afişează permanent locurile din apropiere, inclusiv restaurantele, magazinele, spitalele şi benzinăriile, pe harta dvs. pentru condus şi se actualizează pe măsură ce înaintaţi pe traseu.

Navigația Garmin este acum și mai ușoară

Baza de date cu puncte de interes include acum milioane de locuri populare, mulțumită Foursquare. Puteți găsi cu ușurintă restaurante, magazine și multe altele de alungul rutei.

Îndrumări prietenoase de la Garmin Real Directions™

Redefiniţi indicaţiile vocale pas cu pas cu Garmin Real Directions. Indicaţiile noastre uşor de înţeles folosesc repere uşor de recunoscut, cum ar fi clădiri şi semafoare, pe lângă pronunţarea vocală a numelor de străzi, îndrumându-vă la fel de bine ca un prieten aflat pe scaunul pasagerului. Nu mai este nevoie să faceţi eforturi să vedeţi indicatoarele rutiere aflate la distanţă. Ascultaţi doar indicaţiile oferite de Real Directions, cum ar fi „Viraţi la stânga la semafor” sau „Viraţi la dreapta după clădirea roşie”. Nu a fost niciodată mai uşor să urmaţi indicaţii.

Cameră de marşarier pentru confort

Dispozitivul de navigaţie Camper 660 LMT-D şi camera wireless pentru marşarier Garmin BC 30 se comercializează separat, dar pot fi achiziţionate şi ca soluţie de navigaţie (se recomandă montarea de către personal calificat).

Servicii în timp real pentru călătoria dvs.

Pentru servicii live, cum ar fi prognozele meteo sau informaţiile despre locurile de parcare la apropierea de destinaţie, descărcaţi aplicaţia Smartphone Link, care va conecta navigatorul Camper 660LMT-D cu smartphone-ul dvs. compatibil. Mai este echipat și cu funcția LiveTrack, care vă permite să partajați locația dvs. cu prietenii, pentru ca aceștia să știe pe unde vă aflați în timpul călătoriei.

Informații digitale din trafic gratuite prin DAB

Datorită combinaţiei cablu de alimentare/receptor de informaţii din trafic, Camper 660 LMT-D oferă informaţii digitale din trafic gratuit pe toată durata de viaţă a dispozitivului dvs. Nu este necesară asocierea cu un smartphone, această soluție de informare despre trafic este gata de utilizare la scoaterea din cutie! Nu trebuie decât să alimentaţi navigatorul de la priza de curent pentru a primi informaţii utile din trafic şi pentru a vă bucura în continuare de aventură.

Navigaţi cu uşurinţă prin intersecţiile complicate

Navigatorul Camper 660LMT-D include funcţia de Ghidare pe bandă activă (GBA). GBA utilizează anunţuri vocale şi săgeţi viu colorate pentru a indica banda corectă pentru traseul dvs. Vizualizarea photoReal a intersecţiilor prezintă ieşirile de pe autostradă aşa cum apar acestea în realitate, în culori complete şi foarte detaliat. Vizualizarea Bird’s Eye a intersecţiilor oferă o vedere detaliată, de sus, a acestora.

Vă puteţi baza pe hărţi de înaltă calitate

Calitatea datelor cartografice poate face diferenţa între a ajunge la destinaţie şi a vă rătăci complet. Datele de înaltă calitate ale hărţilor HERE permit dispozitivului dvs. Garmin să vă furnizeze informaţiile de care aveţi nevoie, atunci când aveţi cel mai mult nevoie de acestea, pentru a putea călători către locurile speciale pe care doriţi să le vizitaţi la volanul autorulotei dvs.


Hărți și memorie:

 • Hărţi preîncărcate străzi
 • Include actualizări pe viață ale harților
 • Acceptă card microSD (neinclus)

Funcții de navigație:

 • Navigare cu funcţii vocale activate (utilizaţi dispozitivul prin intermediul comenzilor vocale)
 • Compatibil cu funcţia de trafic
 • Actualizări pe viaţă referitoare la trafic
 • Vizualizare intersecţie (afişează semne intersecţie)
 • Apelare handsfree
 • Indicator limită viteză (afişează limita de viteză pentru majoritatea drumurilor principale din S.U.A. Şi Europa)

În pachet:

 • Camper 660 LMT-D
 • Hărţi şi informaţii digitale despre trafic pe viaţă (indicate de acronimul „LMT-D” după numărul modelului de pe cutie)
 • Suport de montare cu ventuză
 • Cablul de alimentare pentru vehicul
 • Cablu USB
 • Manual de iniţiere rapidă

1Termeni şi condiţii pentru hărţi pev iaţă 2Termeni şi condiţii pentru informaţii din trafic pe viaţă

Vanzari: 0756 103 951 | Service/Suport: 0730 250 052 | Service/Suport Mio: 026 2224 046 | Orar: L-V 08:30-17:00 - Comenzi telefonice
Luni-Vineri, 8:30-17:00

 


Detalii produs


Categorie: Navigatoare timp liber

Producator: Garmin

Tip ecran: WVGA TFT multi-touch, din sticlă, cu iluminare de fundal albă

Dimensiuni: 168 x 94 x 19 mm

Greutate: 268 g

Acumulator: Litiu-ion

Dimensiune ecran: 6.1” (136 x 72 mm)

Rezolutie ecran: 800 x 480 pixeli

Autonomie acumulator: Până la o orăProduse similare