Vanzari: 0746 927 627 | Service/Suport: 0730 250 052 | Service/Suport Mio: 026 2224 046 | Orar: L-V 09-18  | 

Acces cont  |  Inregistrare  |  Istoric comenzi

  
  
  
  
 Poze Sistem de navigație Garmin dēzl 580 LMT-D Truck

  • Poze Sistem de navigație Garmin dēzl 580 LMT-D Truck
  • Poze Sistem de navigație Garmin dēzl 580 LMT-D Truck
  • Poze Sistem de navigație Garmin dēzl 580 LMT-D Truck
  • Poze Sistem de navigație Garmin dēzl 580 LMT-D Truck
  • Poze Sistem de navigație Garmin dēzl 580 LMT-D Truck
  • Poze Sistem de navigație Garmin dēzl 580 LMT-D Truck
     
Pin It


Sistem de navigație Garmin dēzl 580 LMT-D Truck

Pret: 2.199 RON

Stoc limitat

Pretul include TVA 19%, pretul nu include cheltuielile de livrare.

Navigator GPS uşor de folosit pentru camioane

Navigator de 5,0" pentru camioane cu hărţi pentru Europa, plus actualizările gratuite pe viaţă ale hărţilor. Include totodată informaţii gratuite din trafic prin DAB sau Smartphone Link şi servicii live cu aplicaţia gratuită Smartphone Link.

Stabilire de rute personalizate pentru dimensiunile, încărcătura şi greutatea camionului, plus alerte pentru înălţimi de poduri, limite de greutate, curbe strânse, pante abrupte şi altele.

Planificare uşoară a pauzelor cu notificări din timp pentru pauze, plus semne de circulaţie înainte pe rută pentru a sugera restaurante, zone de odihnă, staţii de alimentare cu combustibil şi unităţi de cazare din apropiere.

Puncte de interes specifice camioanelor; filtraţi opririle pentru camioane în funcţie de facilităţi, precum „Cafenea” sau „Duşuri”.

Controlaţi dispozitivul dēzl folosind vocea şi beneficiaţi de apeluri hands-free prin Bluetooth® şi Wi-Fi®încorporat pentru actualizări uşoare ale hărţilor şi software-ului fără a avea nevoie de un computer.

Funcţia Dispecerat şi Monitorizare permite dispecerilor să trimită cu uşurinţă mesaje text şi adrese şoferilor şi chiar să le monitorizeze rutele de la început până la destinaţie.

Dacă vă câştigaţi existenţa la volan, puteţi avea încredere în sistemele de navigaţie Garmin pentru transportul pe distanţe mari. Navigatorul pentru camioane dēzl™ 580 LMT-D este conceput pentru şoferii de camion profesionişti, oferind stabilire de rute personalizate pentru camioane3 cu avertismente predictive pe rută, puncte de interes specifice camioanelor şi planificare uşoară a rutelor cu notificări din timp.

Stabilire de rute personalizate pentru camioane

dēzl 580 LMT-D are hărţi detaliate pentru Europa, care includ şi restricţii relevante pentru camioane, precum înălţimile podurilor, curbele periculoase, limitele de greutate şi altele, precum şi informaţii conexe pentru majoritatea drumurilor principale şi autostrăzilor. Este suficient să introduceţi informaţiile de profil ale vehiculului (personalizabile în funcţie de înălţime, greutate, lungime, lăţime şi materiale periculoase) şi veţi găsi rutele preferate de şoferii de camion şi adecvate pentru dimensiunile, încărcătura şi greutatea camionului.

Profilul simplu pentru camioane permite schimbarea uşoară a dimensiunilor remorcilor prin simpla apăsare a unui buton. Planificatorul integrat de călătorii permite crearea de trasee cu opriri multiple, precum şi planificarea şi salvarea curselor ulterioare.

Definirea uşoară a traseelor vă permite să vă schimbaţi traseul pentru a include drumurile sau localităţile preferate prin simpla atingere a ecranului.

Planificare uşoară a pauzelor

Pentru a simplifica viaţa în mişcare, dēzl 580 LMT-D oferă planificare uşoară a pauzelor cu notificări din timp pentru pauze şi sugestii de hoteluri, restaurante şi parcări din apropiere.

Catalog încorporat de puncte de interes specifice camioanelor

Găsiţi puncte de interes apreciate şi evaluate pozitiv de către şoferii profesionişti de camion, inclusiv zone de odihnă, parcări, unităţi de cazare, zone cu Wi-Fi şi altele. Puteţi chiar căuta şi filtra opririle pentru camioane în funcţie de facilităţile preferate, cum ar fi duşuri, staţii de alimentare cu combustibil, Wi-Fi şi spălătorii de camioane.

Compatibil Bluetooth®

Sincronizaţi un dispozitiv cu Bluetooth, cum ar fi smartphone-ul, cu dēzl 580 LMT-D pentru apeluri hands-free folosind microfonul integrat şi difuzoarele extrem de puternice, care vă permit să auziţi chiar şi pe fondul unui zgomot rutier ridicat. Lăsaţi telefonul în buzunar sau consolă fără a pierde posibilitatea de efectuare şi primire a apelurilor. Când este asociat cu telefonul, mesajele text şi alertele din alte aplicaţii se afişează direct pe ecranul dispozitivului dēzl.

Folosiţi dispozitivul prin comenzi vocale

Echipat cu navigare activată vocal. Vorbiţi cu dēzl şi dispozitivul vă va răspunde, fără a fi nevoit să luaţi mâinile de pe volan.

Asociaţi cu smartphone-ul pentru informaţii din trafic în timp real, camere de supraveghere live şi altele

Smartphone Link este o aplicaţie mobilă gratuită care vă conectează dispozitivul dēzl 580 LMT-D cu iPhone®-ul sau smartphone-ul Android™.

Când sunt asociate, dēzl poate accesa informaţii în timp real, precum informaţii despre trafic şi privind starea vremii.

Funcţia Wi-Fi® încorporată vă ţine la curent

Este uşor să menţineţi hărţile şi software-ul actualizate, deoarece dēzl 580 LMT-D dispune de Wi-Fi încorporat. Când este disponibilă o actualizare nouă şi sunteţi conectat la o reţea Wi-Fi, veţi primi automat o notificare pe ecran. Acesta este indiciul pentru a conecta dispozitivul la orice priză şi a-l lăsa să se actualizeze prin Wi-Fi în timp ce se încarcă. Apoi veţi fi gata să porniţi la drum din nou.

Dispecerat şi Monitorizare

dēzl 580 LMT-D dispune de o soluţie de monitorizare simplă pentru camioane, preîncărcată. Monitorizaţi uşor şoferii şi trimiteţi comunicări, precum mesaje text ce conţin o adresă de livrare. Şoferul poate să selecteze adresa din mesajul text şi poate primi îndrumări uşoare până la destinaţie. Pentru a configura funcţia, selectaţi pictograma Dispecerat şi Monitorizare din meniul navigatorului dēzl.

Jurnalul istoricului de service

dēzl 580 LMT-D include un Jurnal al istoricului de service, care permite înregistrarea datelor şi a tipurilor de lucrări de service efectuate. Puteţi monitoriza comod kilometrajul pneurilor, presiunea în pneuri, schimburile de ulei, schimburile de pneuri şi altele.

Funcţionează cu camera de mers înapoi

Vedeţi ce se află în spatele camionului în timp ce vă deplasaţi în marşarier adăugând o cameră de mers înapoi Garmin (comercializată separat). dēzl 580 LMT-D este compatibil cu anumite camere wireless Garmin. După asociere, dēzl va afişa pe ecranul de navigare imaginile video transmise de cameră.

Navigaţi cu uşurinţă

dēzl 580 LMT-D include funcţia de Ghidare pe bandă activă (GBA). GBA utilizează anunţuri vocale şi săgeţi viu colorate pentru a indica banda corectă pentru traseul dvs. Vizualizarea photoReal a intersecţiilor prezintă ieşirile de pe autostradă aşa cum apar acestea în realitate: în culori complete şi foarte detaliat. Vizualizarea Bird’s Eye a intersecţiilor oferă o vedere detaliată, de sus, a acestora. În plus, indicaţiile vocale Garmin Real Directions™ vă ghidează aşa cum ar face-o un prieten, utilizând repere uşor de recunoscut, clădiri şi semafoare în locul indicatoarelor cu nume de străzi, greu de văzut sau chiar inexistente.

Include actualizări pe viaţă ale hărţilor

dēzl 580 LMT-D are preîncărcate hărţi detaliate ale Europei. Cu actualizările gratuite pe viaţă1 ale hărţilor, rutele dvs. vor reflecta cu siguranţă cele mai noi hărţi, puncte de interes şi informaţii de navigaţie disponibile. Hărţile noi sunt disponibile gratuit pentru descărcare pe durata de viaţă a dispozitivului GPS.

Preîncărcat cu puncte de interes apreciate.

Când nu sunteţi familiarizat cu o zonă, vă puteţi baza pe punctele de interes TripAdvisor® preîncărcate. Vedeţi evaluări pentru puncte de interes pentru călătorii, precum hoteluri, restaurante şi puncte de atracţie, pe măsură ce vă deplasaţi sau în apropierea destinaţiei. Oferindu-vă acces la cel mai mare site de călătorii din lume, vă ajutăm să găsiţi opriri intermediare prin care întreaga călătorie să devină parte integrantă din destinaţie. Puteţi totodată găsi noi puncte de atracţie folosind instrumentul integrat Planificator de călătorii, care poate adăuga călătoriilor o notă distractivă, sugerând opriri interesante pe drum.

Baza noastră de date cu puncte de interes include acum informaţii suplimentare de căutare, obţinute de la Foursquare®. Foursquare adaugă milioane de noi restaurante, magazine, servicii şi alte locaţii căutate din zona dvs.

Caracteristici Fizice şi Performanţe

Dimensiunifizice

15,1 x 9,3 x 2,4 cm

Greutate

234 g

Baterie

Baterielitiu-ion reîncărcabilă

Tip afişaj

Color TFT, WQVGA

Dimensiune afişaj

Diagonală de 5,0" (12,7 cm)

Rezoluţie afişaj

480 x 272 pixeli

Durata de viaţă a bateriei

Până la 2 ore

Hărţi şi Memorie

Hărţi preîncărcate străzi

Da

Include actualizări pe viaţă ale hărţilor

Da

Data cards

Slot pentru carduri de memorie microSD

Storage and Power Capacity

16 GB; baterie de 820 mAh

Funcţii de Navigaţie

Garmin Real Directions™

Da

Puncte de interes Foursquare

Da

TripAdvisor®

Da

Route shaping through preferred cities/streets

Da

Navigare cu funcţii vocale activate (utilizaţi dispozitivul prin intermediul comenzilor vocale)

Da

Compatibil cu funcţia de trafic

Da

Actualizări pe viaţă referitoare la trafic

Da

Vizualizare intersecţie (afişează semne intersecţie)

Da

Apelare handsfree

Da

Indicator limită viteză (afişează limita de viteză pentru majoritatea drumurilor principale din S.U.A. Şi Europa)

  Da

Advanced Features

Notificari Smart prinaplicatia Smartphone Link

Da

Update-uriprin Wi-Fi

Da

Acces la Live Services prin Smartphone Link app

Da

Alerte sofer curbe, zone cu scoli, semafoare, radar

Da

LiveTrack

Da

Camera spate compatibila

   Da   (BC™ 30)


Suplimentar

Suplimentar

Informaţii gratuite din trafic prin DAB sau Smartphone Link şi mai multe servicii în timp real folosind aplicaţia Smartphone Link de pe smartphone

Stabilire de rute personalizate pentru camioane

Alerte pentru şofer şi avertismente pe rută

Planificare uşoară a pauzelor

Wi-Fi încorporat pentru actualizări uşoare

Funcţie Înainte pe rută cu semne de circulaţie şi puncte de interes pentru şoferii de camion pe rută

Catalog de puncte de interes specifice camioanelor; filtraţi pentru a găsi opriri preferate pentru camioane

Navigare activată vocal

Notificări inteligente şi apeluri Bluetooth®

Definire uşoară a traseelor

Dispecerat şi Monitorizare

TripAdvisor®

Funcţionează cu camera wireless de mers înapoi Garmin BC 30 (comercializată separat)

Acest dispozitiv USB de stocare în masă este compatibil cu Windows® XP şi versiunile ulterioare şi cu Mac® OS X 10.4 şi versiunile ulterioare.


Vanzari: 0746 927 627 | Service/Suport: 0730 250 052 | Service/Suport Mio: 026 2224 046 | Orar: L-V 09-18 - Comenzi telefonice
Luni-Vineri, 09:00-18:00

 


Detalii produs


Categorie: Navigatoare camioane

Producator: Garmin

Diagonala ecran: 5 inchProduse similare


GPS avansat pentru camioane Ecran de sticlă de 5, 0 inci. Hărţi pe...
2.199 RON
GPS avansat pentru camioane Ecran de sticlă de 7, 0 inci Hărţi pe viaţă...
2.499 RON
Primul navigator pentru camioane cu cameră video de bord integrate...
2.699 RON