Vanzari: 0746 927 627 | Service/Suport: 0730 250 052 | Service/Suport Mio: 026 2224 046 | Orar: L-V 09-18  | 

Acces cont  |  Inregistrare  |  Istoric comenzi

  
  
  
  
 Poze Sistem de navigație Garmin dēzl 770 LMT-D Truck

  • Poze Sistem de navigație Garmin dēzl 770 LMT-D Truck
  • Poze Sistem de navigație Garmin dēzl 770 LMT-D Truck
  • Poze Sistem de navigație Garmin dēzl 770 LMT-D Truck
  • Poze Sistem de navigație Garmin dēzl 770 LMT-D Truck
  • Poze Sistem de navigație Garmin dēzl 770 LMT-D Truck
  • Poze Sistem de navigație Garmin dēzl 770 LMT-D Truck
     
Pin It


Sistem de navigație Garmin dēzl 770 LMT-D Truck

Pret vechi: 2.499 RON Reducere 16%

Pret nou: 2.099 RON

Stoc limitat

Pretul include TVA 19%, pretul nu include cheltuielile de livrare.

GPS avansat pentru camioane

Ecran de sticlă de 7,0 inci

Hărţi pe viaţă pentru Europa, plus Trafic digital pe viaţă

Trasee pentru camioane personalizate pentru dimensiunile şi greutatea camionului dvs.

Director de servicii pentru camioane şi remorci, plus puncte de interes (POI) cu scoruri înalte acordate de către şoferii de camion

Avertismente rutiere, inclusiv pentru curbele strânse, înălţimile podurilor, limitele de înălţime şi altele

Vedeţi mai mult, auziţi mai bine

dēzl 770LMT-D oferă ghidare prin intermediul unui ecran de sticlă, de 7,0 inci, uşor de văzut din întreaga cabină. Difuzoarele optimizate, cu volum mare, furnizează indicaţii pas cu pas, rostite clar şi uşor de auzit chiar şi în condiţii de trafic zgomotos.

Indicaţiile vocale Garmin Real Directions™ vă ghidează aşa cum ar face-o un prieten, utilizând repere uşor de recunoscut, clădiri şi semafoare în locul indicatoarelor cu nume de străzi, greu de văzut sau chiar inexistente

Trasee personalizate pentru camioane

dēzl 770LMT-D are hărţi detaliate pentru Europa, care includ restricţii relevante pentru camioane, precum înălţimile podurilor, curbele strânse, limitele de greutate şi altele, precum şi informaţii conexe pentru majoritatea drumurilor principale şi autostrăzilor. Este suficient să introduceţi informaţiile de profil ale vehiculului dvs. (personalizabile după înălţime, greutate, lungime, lăţime şi materiale periculoase) şi găsiţi traseele preferate de şoferii de camion şi adecvate pentru dimensiunea şi greutatea camionului dvs.

Profilul simplu pentru camioane permite schimbarea uşoară a dimensiunilor remorcilor prin simpla apăsare a unui buton. Planificatorul integrat de călătorii permite crearea de trasee cu opriri multiple, precum şi planificarea şi salvarea călătoriilor ulterioare.

Atunci când preferaţi să conduceţi pe anumite străzi sau prin anumite oraşe, dēzl vă permite să vă modificaţi traseul cu uşurinţă. Este suficient să adăugaţi unul sau mai multe puncte pe traseul afişat pe ecran, iar dēzl va reconfigura întregul traseu.

Cea mai bună dintre soluţiile noastre de traffic

Digital Traffic este cea mai bună dintre soluţiile noastre de trafic. Digital Traffic primeşte actualizări la intervale de până la 30 de secunde – de până la 10 ori mai rapide decât alte sisteme de trafic. La viteza de 97 km pe oră, dispozitivul dvs. dēzl 770LMT-D poate primi mesaje de trafic la fiecare 0,8 km. Pe drum, un avertisment primit cu câteva secunde mai devreme poate salva minute sau chiar ore de întârziere. Digital Traffic vă poate informa la câte minute de întârziere vă puteţi aştepta şi dacă există trasee de ocolire posibile. Acesta poate chiar confirma dacă vă aflaţi sau nu pe cel mai rapid traseu. Digital Traffic are o zonă mai mare de acoperire pentru a include autostrăzile, drumurile expres şi cele secundare, oferind o acoperire a drumurilor de ramificaţie de până la 3 ori mai mare.

În plus faţă de informaţiile de trafic, dēzl 770LMT-D primeşte informaţii meteo HD gratuite, inclusiv temperatura curentă şi prognoza pe 6 zile (poate fi necesară o actualizare software gratuită).

Compatibilitate cu Bluetooth®

Sincronizaţi un dispozitiv cu Bluetooth, de exemplu un smartphone, cu dispozitivul dēzl 770LMT-D pentru apeluri handsfree prin microfonul şi difuzorul integrate ale acestuia. dēzl 770LMT-D poate fi, de asemenea, asociat cu o cască Bluetooth (comercializată separat) pentru efectuarea şi acceptarea apelurilor, chiar şi a apelurilor conferinţă.

Puncte de interes şi servicii specifice camioanelor

Aveţi nevoie de ajutor pentru a găsi locurile dorite? Găsiţi puncte de interes apreciate şi evaluate pozitiv de către şoferii profesionişti, inclusiv zonele de odihnă, staţiile de cântărire, parcările, unităţile de cazare, zonele cu Wi-Fi® şi altele. Puteţi chiar căuta şi filtra zonele de odihnă pentru camioane după numele mărcii sau după facilităţile dorite, cum ar fi duşurile, cântarele, conexiunea Wi-Fi sau spălătoriile de camioane.

IFTA

Cu dēzl 770LMT-D, puteţi simplifica ţinerea evidenţelor şi spori precizia rapoartelor dvs. Dvs. înregistraţi carburantul utilizat; dēzl arhivează automat numărul de kilometri parcurşi într-un stat sau o regiune. Transferaţi informaţiile pe computer şi utilizaţi-le pentru a completa jurnale, formulare şi documente fiscale, inclusiv documentaţia trimestrială internaţională prevăzută de Acordul privind taxele pe carburant (IFTA).

Orele de funcţionare

Înregistraţi-vă orele de lucru şi starea curentă; dēzl 770LMT-D le va monitoriza şi vă va avertiza din timp privind eventualele încălcări ale regulilor aplicabile. Descărcaţi totul pe computer pentru a asigura rapoarte precise şi uşor de realizat.

Puterea glasului

dēzl 770LMT-D include funcţii de navigaţie activate vocal. Este suficient să vorbiţi cu dēzl; acesta va răspunde.

Navigaţi cu uşurinţă prin intersecţiile complicate

dēzl 770LMT-D include funcţia de Ghidare pe bandă activă (GBA). GBA utilizează anunţurile vocale şi săgeţile viu colorate pentru a indica banda corectă pentru traseul dvs. Vizualizarea photoReal a intersecţiilor prezintă ieşirile de pe autostradă aşa cum apar acestea în realitate: în culori complete şi foarte detaliat. Vizualizarea Bird’s Eye a intersecţiilor oferă o vedere detaliată, de sus, a acestora.

Compatibilitate cu Smartphone Link

Smartphone Link este o aplicaţie mobilă gratuită care vă conectează dispozitivul dēzl 770LMT-D cu smartphone-ul iPhone® sau Android™. După asociere, dēzl poate utiliza planul de date existent al telefonului dvs. pentru a distribui informaţii.

Smartphone Link vă oferă, de asemenea, accesul la Garmin Live Services şi la informaţii utile în timp real precum cele meteo, disponibile gratuit sau pe bază de abonament. În aplicaţie, puteţi achiziţiona, de asemenea, conţinut premium, precum date meteo avansate obţinute prin radar şi imagini de la camerele de monitorizare a traficului.

Compatibilitate cu camerele de marşarier wireless

Vedeţi ce se află în spatele dvs. atunci când vă deplasaţi în marşarier adăugând o cameră de marşarier Garmin (comercializată separat). dēzl 770LMT-D este compatibil cu camerele de marşarier wireless BC™ 20 şi BC 30. După asociere, dēzl 770LMT-D va afişa pe ecran imaginile video transmise de această cameră. Conectaţi dispozitivul la o sursă permanentă de alimentare şi comutaţi cu uşurinţă între modul de cameră şi cel de navigaţie. Este recomandată instalarea de către profesionişti.

Înainte pe rută

Cu funcţia Înainte pe rută, puteţi găsi cu uşurinţă locurile dorite fără a părăsi vizualizarea hărţii. Pe măsură ce înaintaţi pe traseu, funcţia Înainte pe rută vă informează permanent în privinţa serviciilor din apropiere, inclusiv restaurantele, benzinăriile şi ATM-urile. În plus, funcţia Înainte pe rută este personalizabilă, deci veţi putea cunoaşte întotdeauna poziţia destinaţiilor preferate de pe traseul dvs.

Mai multe informaţii despre traseu

dēzl 570LMT-D vă menţine la curent cu starea drumului din faţa dvs. şi restricţiile aplicabile, inclusiv curbele strânse, înălţimea podurilor, limitele de greutate, zonele cu vânt puternic şi zonele de interdicţie pentru remorci sau materiale periculoase. Alertele privind rampele sau pantele vă permit să vă pregătiţi prin comutarea transmisiei. Limitele de viteză pentru camioane sunt afişate dacă sunt diferite de limitele de viteză pentru autovehicule indicate pe semnele de circulaţie. dēzl 570LMT-D furnizează informaţii privind indicatoarele de mile. Ceasul dispozitivului comută automat fusul orar şi indică orele pentru răsărit şi apus. Dispozitivul dvs. dēzl 570LMT-D vă informează, de asemenea, în privinţa graniţelor regionale şi naţionale şi estimează ora sosirii.

Jurnalul istoricului de service

dēzl 570LMT-D include un Jurnal al istoricului de service, care permite înregistrarea datelor şi tipurilor de lucrări de service efectuate. Puteţi ţine cu uşurinţă evidenţa kilometrajului pneurilor, a presiunii în pneuri, a schimbărilor uleiului şi pneurilor şi a multor altor informaţii.

Include actualizări pe viaţă ale hărţilor

dēzl 570LMT-D are preîncărcate hărţi detaliate ale Europei. Cu actualizările gratuite pe viaţă ale hărţilor, traseele dvs. vor reflecta cu siguranţă cele mai noi hărţi, puncte de interes şi informaţii de navigaţie disponibile. Hărţile noi sunt disponibile gratuit pentru descărcare pe durata de viaţă a dispozitivului dvs. GPS.

Baza noastră de date cu puncte de interes include acum informaţii suplimentare de căutare, obţinute din Foursquare®. Foursquare adaugă milioane de noi restaurante, magazine, servicii şi alte locaţii căutate din zona dvs.

Hărţi şi Memorie

Hărţi preîncărcate străzi

Include actualizări pe viaţă ale hărţilor

Storage and Power Capacity

Card microSD™ (neinclus)

Caracteristici Fizice şi Performanţe

Dimensiuni fizice

l x H x A: 19,81 x 12,11 x 2,55 cm (7,80 inci x 4,77 inci x 1,0 inci)

Greutate

438,0 g (15,4 oz)

Baterie

Baterie cu litiu reîncărcabilă

Tip afişaj

ecran color WVGA TFT multitactil, capacitiv, cu iluminare de fundal albă

Dimensiune afişaj

l x H: 15,3 x 8,5 cm (6,0 inci x 3,4 inci); diagonală de 17,6 cm (7,0 inci)

Rezoluţie afişaj

800 x 480 pixeli

Durata de viaţă a bateriei

până la 1 oră

Funcţii de Navigaţie

Navigare cu funcţii vocale activate (utilizaţi dispozitivul prin intermediul comenzilor vocale)

Compatibil cu funcţia de trafic

Yes (Digital 3D Traffic)

Actualizări pe viaţă referitoare la trafic

Vizualizare intersecţie (afişează semne intersecţie)

Apelare handsfree

Indicator limită viteză (afişează limita de viteză pentru majoritatea drumurilor principale din S.U.A. Şi Europa)

Suplimentar

Suplimentar

Foursquare

Smartphone Link

Profil simplu pentru camioane

Puncte de interes TruckDown

Definire uşoară a traseelor

Capabilitate de jurnalizare IFTA a carburantului

Avertismente privind încălcarea regulilor privind orele de lucru

Ieşiri către servicii (de ex. zone de odihnă, restaurante, cazare)

Meniu principal personalizabil

Intrare video externă pentru camerele de marşarier

Acest dispozitiv USB de stocare în masă este compatibil cu Windows® XP şi versiunile ulterioare şi cu Mac® OS X 10.4 şi versiunile ulterioare.


În pachet:

dēzl 770LMT-D

City Navigator® NT preîncărcat pentru Europa

Hărţi¹ şi trafic² pe viaţă (indicate de acronimul „LMT” după numărul modelului de pe cutie)

Cablu de alimentare din vehicul/de recepţie de informaţii de trafic pe viaţă

Suport de montare cu ventuză

Cablu USB

Manual de iniţiere rapidă

¹Termeni şi condiţii Hărţi pe viaţă ²Termeni şi condiţii Trafic pe viaţă

Vanzari: 0746 927 627 | Service/Suport: 0730 250 052 | Service/Suport Mio: 026 2224 046 | Orar: L-V 09-18 - Comenzi telefonice
Luni-Vineri, 09:00-18:00

 


Detalii produs


Categorie: Navigatoare camioane

Producator: Garmin

Diagonala ecran: 7"Produse similare


Navigator GPS uşor de folosit pentru camioane Navigator de 5, 0" pentru...
2.199 RON