Vanzari: 0756 103 951 | Service/Suport: 0730 250 052 | Service/Suport Mio: 026 2224 046 | Orar: L-V 08:30-17  | 

Acces cont  |  Inregistrare  |  Istoric comenzi

  
  
  
  
 Poze Sistem de navigație Garmin dēzlCam LMT-D EU

  • Poze Sistem de navigație Garmin dēzlCam LMT-D EU
  • Poze Sistem de navigație Garmin dēzlCam LMT-D EU
  • Poze Sistem de navigație Garmin dēzlCam LMT-D EU
  • Poze Sistem de navigație Garmin dēzlCam LMT-D EU
  • Poze Sistem de navigație Garmin dēzlCam LMT-D EU
     
Pin It


Sistem de navigație Garmin dēzlCam LMT-D EU

Pret vechi: 2.699 RON Reducere 17%

Pret nou: 2.249 RON

Stoc limitat

Pretul include TVA 19%, pretul nu include cheltuielile de livrare

Primul navigator pentru camioane cu cameră video de bord integrate

Navigator multifuncţional de 6,0 inci pentru camioane, cu funcţii premium de navigaţie şi cameră video de bord, care serveşte drept martor ocular al şoferului pe carosabil

Hărţi detaliate ale Europei, plus actualizări gratuite pe viaţă

Trasee pentru camioane personalizate pentru dimensiunea şi greutatea camionului dvs.

Avertismente rutiere pentru înălţimile podurilor, limitele de greutate, curbele strânse, pantele abrupte şi altele

Faceţi cunoştinţă cu noul dvs. navigator pentru camioane. Şi cu martorul dvs. ocular.

De fiecare dată când plecaţi la drum, modul în care vă câştigaţi existenţa este în joc. De aceea, aveţi nevoie de mai mult decât simplele indicaţii de navigaţie. Cu ajutorul camerei video de bord integrate, dēzlCam LMT-D va captura şi salva imagini video ale oricărei coliziuni, care pot face o diferenţă reală atunci când se determină responsabilitatea pentru accident. Suportul magnetic de montare facilitează fixarea sau îndepărtarea dispozitivului dēzlCam din camion. Indiferent dacă acesta este montat pe parbriz sau planşa de bord, obiectivul pivotant reglabil vă va oferi o vedere optimă asupra şoselei. Dispozitivul are, de asemenea, un ecran mare din sticlă, de 6,0 inci, cu funcţie de zoom tactil. dēzlCam este, pur şi simplu, un echipament esenţial pentru şoferii de camion.

Cameră video de bord integrată

În momentul în care porniţi la drum, dēzlCam începe să înregistreze automat imagini video HD continue. În cazul unei coliziuni, funcţia de detectare a incidentelor (senzorul G) salvează automat filmul impactului. Ca alternativă, puteţi salva manual filmul prin apăsarea unui buton. Unitatea poate fi demontată cu uşurinţă de pe suportul magnetic, ceea ce permite realizarea de fotografii în prim plan ale oricăror avarii provocate de o coliziune, graţie funcţiei Instantaneu. Datele GPS suprapuse opţional pe imagine indică locaţia, viteza, data şi ora, ceea ce permite înregistrarea precisă a momentului şi locaţiei oricărui incident. Este inclus un card microSD™ de 8 GB. Redaţi filmele direct pe afişajul mare, de 6,0 inci, al dispozitivului dēzlCam.

Avertismente utile pe şosea

dēzlCam are hărţi detaliate pentru America de Nord, care includ restricţii relevante pentru camioane, precum înălţimile podurilor, curbele strânse, limitele de greutate şi altele, precum şi informaţii conexe pentru majoritatea drumurilor principale şi autostrăzilor

Trasee personalizate pentru camioane

Este suficient să introduceţi informaţiile de profil ale vehiculului dvs. (personalizabile după înălţime, greutate, lungime, lăţime şi materiale periculoase) şi găsiţi traseele preferate de şoferii de camion şi adecvate pentru dimensiunea şi greutatea camionului dvs. Puteţi schimba cu uşurinţă dimensiunile remorcilor prin simpla apăsare a unui buton. Planificatorul integrat de călătorii permite crearea de trasee cu opriri multiple, precum şi planificarea şi salvarea călătoriilor ulterioare.

Definire uşoară a traseelor

Atunci când preferaţi să conduceţi pe anumite străzi sau prin anumite oraşe, dēzlCam vă permite să vă modificaţi traseul cu uşurinţă. Definirea uşoară a traseelor vă permite să adăugaţi unul sau mai multe puncte pe traseul afişat pe ecran, iar dēzlCam va reconfigura întregul traseu.

Puncte de interes şi servicii specifice camioanelor

Aveţi nevoie de ajutor pentru a găsi locurile dorite? Găsiţi puncte de interes apreciate şi evaluate pozitiv de către şoferii profesionişti de camion, inclusiv zonele de odihnă, staţiile de cântărire, parcările, unităţile de cazare, hotspoturile Wi-Fi® şi altele. Puteţi chiar căuta şi filtra zonele de odihnă pentru camioane după numele mărcii sau după facilităţile dorite, cum ar fi duşurile, cântarele, hotspoturile sau spălătoriile de camioane.

IFTA

Simplificaţi ţinerea evidenţelor şi sporiţi precizia rapoartelor dvs. cu IFTA. Dvs. înregistraţi carburantul utilizat; dēzlCam arhivează automat numărul de kilometri parcurşi într-un stat sau o regiune. Transferaţi informaţiile pe computer şi utilizaţi dispozitivul dēzlCam pentru a completa jurnale, formulare şi documente fiscale, inclusiv documentaţia trimestrială internaţională prevăzută de Acordul privind taxele pe carburant (IFTA). Înregistraţi-vă orele de lucru şi starea curentă; dispozitivul le va monitoriza şi vă va avertiza din timp privind eventualele încălcări ale regulilor aplicabile. Descărcaţi totul pe computer pentru a asigura rapoarte precise şi uşor de realizat. dēzlCam include, de asemenea, un Jurnal al istoricului de service, care permite înregistrarea datelor şi tipurilor de lucrări de service efectuate. Puteţi ţine cu uşurinţă evidenţa kilometrajului pneurilor, a presiunii în pneuri, a schimbărilor uleiului şi pneurilor şi a multor altor informaţii.

Navigaţie handsfree

Sincronizaţi un dispozitiv cu Bluetooth®, de exemplu un smartphone, cu dispozitivul dēzlCam pentru apeluri handsfree prin microfonul şi difuzorul integrate ale acestuia. dēzlCam poate fi, de asemenea, asociat cu o cască Bluetooth (comercializată separat) pentru efectuarea şi acceptarea apelurilor, chiar şi a apelurilor conferinţă. dēzlCam este echipat cu funcţii de navigaţie activate vocal, pentru a vă permite să vă păstraţi mâinile pe volan. Este suficient să vorbiţi cu dēzlCam; acesta va răspunde.

Digital Traffic – cea mai bună dintre soluţiile noastre de trafic

Digital Traffic este cea mai bună dintre soluţiile Garmin de trafic. Digital Traffic este rapid şi gratuit, fără reclame care să vă distragă atenţia şi fără abonament, pe întreaga durată de viaţă a dispozitivului dvs. Digital Traffic primeşte actualizări cu frecvenţă de până la 30 de secunde. Pe drum, un avertisment primit cu câteva secunde mai devreme poate salva minute sau chiar ore de întârziere. Digital Traffic vă poate informa la câte minute de întârziere vă puteţi aştepta şi dacă există trasee de ocolire posibile. Acesta poate chiar confirma dacă vă aflaţi sau nu pe cel mai rapid traseu. Digital Traffic are o zonă mai mare de acoperire pentru a include autostrăzile, drumurile expres şi cele secundare, oferind o acoperire a drumurilor de ramificaţie de până la 3 ori mai mare.  În plus faţă de informaţiile de trafic, dēzlCam primeşte informaţii meteo HD gratuite, inclusiv temperatura curentă şi prognoza pe 6 zile (poate fi necesară o actualizare software gratuită).

Navigaţi cu uşurinţă prin intersecţiile complicate

dēzlCam include funcţia de Ghidare pe bandă activă (GBA). GBA utilizează anunţurile vocale şi săgeţile viu colorate pentru a indica banda corectă pentru traseul dvs., la care se adaugă anunţurile vocale care vă indică benzile acceptabile pentru traseu. Vizualizarea photoReal a intersecţiilor prezintă ieşirile de pe autostradă aşa cum apar acestea în realitate: în culori complete şi foarte detaliat. Vizualizarea Bird’s Eye a intersecţiilor oferă o vedere detaliată, de sus, a acestora.

Indicaţii vocale ce utilizează repere uşor de recunoscut

dēzlCam oferă ghidare prin intermediul unui ecran de sticlă, de 6,0 inci, uşor de văzut din întreaga cabină. Difuzoarele optimizate, cu volum mare, furnizează indicaţii pas cu pas, rostite clar şi uşor de auzit chiar şi în condiţii de trafic zgomotos.

Indicaţiile vocale Garmin Real Directions™ vă ghidează aşa cum ar face-o un prieten, utilizând repere uşor de recunoscut, clădiri şi semafoare în locul indicatoarelor cu nume de străzi, greu de văzut sau chiar inexistente. De exemplu, ecranul de navigaţie de mai jos ar fi însoţit de anunţul vocal „Faceţi dreapta la semafor”.

Compatibilitate cu Smartphone Link

Smartphone Link este o aplicaţie mobilă gratuită care vă conectează dispozitivul dēzlCam la smartphone-ul iPhone® sau Android™. După asociere, dēzlCam poate utiliza planul de date existent al telefonului dvs. pentru a distribui informaţii.

Smartphone Link vă oferă, de asemenea, accesul la Garmin Live Services şi la informaţii utile în timp real precum cele meteo, disponibile gratuit sau pe bază de abonament. În aplicaţie, puteţi achiziţiona, de asemenea, conţinut premium, precum date meteo avansate obţinute prin radar şi imagini de la camerele de monitorizare a traficului.

Compatibilitate cu camerele de marşarier wireless

Adăugaţi o cameră wireless de marşarier Garmin BC™ 30 (comercializată separat) pentru a vedea cu uşurinţă ce se află în spatele camionului atunci când vă deplasaţi în marşarier. După asociere, dēzlCam va afişa pe ecranul luminos de 6,0 inci imaginile video transmise de această cameră. Dacă doriţi, conectaţi dispozitivul la o sursă permanentă de alimentare şi comutaţi cu uşurinţă între modul de cameră şi cel de navigaţie. Este recomandată instalarea de către profesionişti.

Înainte pe rută

Cu funcţia Înainte pe rută, puteţi găsi cu uşurinţă locurile dorite fără a părăsi vizualizarea hărţii. Pe măsură ce înaintaţi pe traseu, funcţia Înainte pe rută vă informează permanent în privinţa serviciilor din apropiere, inclusiv restaurantele, benzinăriile şi ATM-urile. În plus, funcţia Înainte pe rută este personalizabilă, deci veţi putea cunoaşte întotdeauna poziţia destinaţiilor preferate de pe traseul dvs.

Mai multe informaţii despre traseu

Ecranul de navigaţie afişează informaţii utile, precum viteza curentă, limita de viteză aplicabilă, strada pe care vă deplasaţi şi ora estimată a sosirii. Limitele de viteză pentru camioane sunt afişate dacă sunt diferite de limitele de viteză pentru autovehicule indicate pe semnele de circulaţie. dēzlCam furnizează informaţii privind indicatoarele de km. Ceasul dispozitivului comută automat fusul orar şi indică orele pentru răsărit şi apus. Dispozitivul dvs. dēzlCam vă informează, de asemenea, în privinţa graniţelor regionale şi naţionale şi estimează ora sosirii.

Milioane de locuri noi şi căutate

Baza noastră de date cu puncte de interes include acum informaţii suplimentare de căutare, obţinute din Foursquare®. Foursquare adaugă milioane de noi restaurante, magazine, servicii şi alte locaţii căutate din zona dvs.

Include actualizări pe viaţă ale hărţilor

Cu actualizările gratuite pe viaţă ale hărţilor, traseele dvs. vor reflecta cu siguranţă cele mai noi hărţi, puncte de interes şi informaţii de navigaţie disponibile. Hărţile noi sunt disponibile gratuit pentru descărcare pe durata de viaţă a dispozitivului dvs. GPS.

Hărţi şi Memorie

Hărţi preîncărcate străzi

Include actualizări pe viaţă ale hărţilor

Storage and Power Capacity

Card microSD™ (neinclus)

Caracteristici Fizice şi Performanţe

Dimensiuni fizice

l x H x A: 7,2 inci x 3,7 inci x 0,6 inci (1,3 inci împreună cu camera)

Greutate

319,2 g 

Baterie

Baterie cu litiu reîncărcabilă

Tip afişaj

Ecran color WVGA TFT cu iluminare de fundal albă

Dimensiune afişaj

l x H: 13,6 x 7,2 cm (5,4 inci x 2,8 inci); diagonală de 15,4 cm (6,1 inci)

Rezoluţie afişaj

800 x 480 pixeli

Durata de viaţă a bateriei

până la 30 de minute


Funcţii de Navigaţie

Navigare cu funcţii vocale activate (utilizaţi dispozitivul prin intermediul comenzilor vocale)

Compatibil cu funcţia de trafic

Actualizări pe viaţă referitoare la trafic

Vizualizare intersecţie (afişează semne intersecţie)

Apelare handsfree

Indicator limită viteză (afişează limita de viteză pentru majoritatea drumurilor principale din S.U.A. Şi Europa)


Suplimentar

Cameră video de bord integrată: da

Detectare automată a incidentelor (senzor G): da

Acceptă cardurile cu date cartografice: da (nu sunt incluse)

Acceptă carduri de date pentru camera de bord: da (este inclus un card microSD™ de 8 GB; acceptă carduri microSD de până la 64 GB, Clasa 4 sau clase superioare, neincluse)

Suport magnetic de montare cu alimentare

Puncte de interes Foursquare preîncărcate

Profil simplu pentru camioane

Puncte de interes pentru camioane, filtrare după marcă sau facilităţi

Definire uşoară a traseelor

Capabilitate de jurnalizare IFTA a carburantului

Avertismente privind încălcarea regulilor privind orele de lucru

Meniu principal personalizabil

Funcţionează cu camera wireless de marşarier Garmin BC™ 30

Jurnal de călătorie

Acces direct

Primeşte servicii în timp real precum radarul meteo în direct cu aplicaţia Smartphone Link*

În pachet:

dēzlCam LMT-D

Hărţi pe viaţă¹ şi trafic digital² (indicate de acronimul „LMT-D” după numărul modelului de pe cutie)

Suport cu ventuză şi suport magnetic pentru montarea în vehicul

Cablu de alimentare din vehicul/de recepţie de informaţii de trafic pe viaţă

Cablu USB

Card microSD™

Manual de iniţiere rapidă

¹Termeni şi condiţii Hărţi pe viaţă ²Termeni şi condiţii Trafic pe viaţă

Vanzari: 0756 103 951 | Service/Suport: 0730 250 052 | Service/Suport Mio: 026 2224 046 | Orar: L-V 08:30-17 - Comenzi telefonice
Luni-Vineri, 8:30-17:00

 


Detalii produs


Categorie: Navigatoare camioane

Producator: Garmin

Diagonala ecran: 6" (15 cm)Produse similare


Navigator GPS uşor de folosit pentru camioane Navigator de 5, 0" pentru...
2.199 RON
Navigator premium pentru camioane cu GPS cu cameră de bord integrată. N...
2.999 RON
Navigator GPS uşor de folosit pentru camioane Navigator premium pentru...
2.799 RON