Vanzari: 0746 927 627 | Service/Suport: 0730 250 052 | Service/Suport Mio: 026 2224 046 | Orar: L-V 09-18  | 

Acces cont  |  Inregistrare  |  Istoric comenzi

  
  
  
  
 Poze Sistem de navigatie Mio SPIRIT 7100 LM Harta Full Europa

     
Pin It


Sistem de navigatie Mio SPIRIT 7100 LM Harta Full Europa

Pret: 589 RON

Disponibil in stoc

Pretul include TVA 19%, pretul nu include cheltuielile de livrare.

Mio Spirit 7100 LM este un dispozitiv ușor de utilizat care vă poate aduce la destinația dorită cu minimum de efort. Mulțumită update-urilor regulate pe durata de viață a aparatului, nu va mai trebui să vă faceți griji referitoare la cele mai noi hărți și modificări rutiere. Butoanele mari și ecranul lat fac utilizarea aparatului foarte ușoară. Găsiți locuri de parcare mai ușor cu funcția de asistare a parcării care prezintă în mod automat o listă de locuri de parcare pe o rază de 1 kilometru lângă destinația dumneavoastră. Mai mult decât atât, beneficiați de funcția inteligentă Find My Car pentru a vă repera mașina rapid într-o parcare aglomerată.

Actualizare pe viaţă a hărţilor

Datele despre drumuri se modifică tot timpul. Ne place să vă ţinem la curent, astfel încât să nu fie nevoie să vă faceţi vreodată griji privind capătul drumului. Veţi primi cele mai recente hărţi pentru toată durata de viaţă a dispozitivului dvs. Mio, de maxim 4 ori pe an.


Safety Camera Data - Free Trial


IQ Routes™

Capacitatea IQ Routes™ colectează informații din viața reală de la alti șoferi și optimizează traseul în consecință, permițându-vă pentru să evitați congestionarea pe fiecare călătorie pe care o parcurgeți.

Găseşte-mi maşina

Salvează datele de localizare a maşinii tale, astfel încăt să nu îţi mai faci griji la întoarcere către locul de parcare.


LearnMe Pro™

Modulul perfecţionat LearnMe Pro™ monitorizează şi reţine stilul dumneavoastră de condus, oferindu-vă rute personalizate în funcţie de preferinţele dumneavoastră.


Asistenţă la parcare

Funcţie de asistenţă la parcare afişează automat o listă de parcări disponibile când sunteţi pe o rază de 1 km de destinaţie: astfel, nu va mai fi nevoie să căutaţi dumneavoastră o parcare în zonă.


Modul pieton - funcționează atât în mașină cât și pe jos

*** are modul pietonal. Asta înseamnă că nu mai sunteți limitat cu privire la locul și momentul când puteți folosi GPS-ul. Pe scurt, oriunde doriți să-l luați, puteți. Pe drum, *** vă va ghida către destinație pentru o perfectă, călătorie fără probleme de fiecare dată, cu hărți încărcate în prealabil a 33 de țări din Europa de Vest și de Est. Pe jos, *** este la fel în funcționarea sa, dacă vrei să mergi pe jos.


O nouă abordare a benzilor şi a bifurcaţiilor

Cu ajutorul Lane Guidance, vă aflţi în permanenţă pe banda corectă pentru a vira, un lucru foarte util în traficul aglomerat al zilelor noastre. Software-ul Spirit dispune, de asemenea, de vizualizări 3D realiste ale bifurcaţiilor care se potrivesc semnelor majore de circulaţie, acordându-vă mai mult timp să înţelegeţi ceea ce urmează, pe măsură ce vă apropiaţi de o intersecţie sau de o ieşire.


Planificatorul de călătorie

*** vine cu un planificatorul pentru călătorii puternic, care vă permite să vă plnificaţi călătoriile confortabil, de acasă, folosind aplicaţia MioMore™ Desktop sau direct pe dispozitiv, unde puteţi seta puncte intermediare multiple, să le prioritizaţi pentru a obţine trasee optimizate şi să le previzualizaţi folosind modul de simulare.


Lângă mine

Accesează cele mai apropiate puncte de interes sau salvează-le pe cele favorite.


Orientare tunel

O simulare bazată pe viteză vă ajută să știți unde vă aflați într-un tunel.


Nume străzi pronunțate

Ascultați unde să întoarceți și păstați ochii pe drum.


Hărţi de închiriat

Când plecaţi într-o călătorie scurtă, veţi dori să aveţi la dumneavoastră dispozitivul de navigaţie, chiar dacă mergeţi în altă ţară. Puteţi închiria harta unei ţări pentru 3, 7 sau 30 de zile, economisind astfel 80% din costul achiziţionării hărţii respective.


SmartRoutes™

SmartRoutes™ foloseşte o bază de date cu informaţii preluate de la milioane de şoferi pentru a optimiza ruta calculată: veţi putea astfel să călătoriţi mai rapid şi mai eficient.


Vanzari: 0746 927 627 | Service/Suport: 0730 250 052 | Service/Suport Mio: 026 2224 046 | Orar: L-V 09-18 - Comenzi telefonice
Luni-Vineri, 09:00-18:00

 


Detalii produs


Categorie: Navigatoare auto

Producator: Mio

Modul GPS: High performance MSR2112

Diagonala ecran: 5 inch

Tip ecran: Ecran lat tactil

Rezoluţie: 480 x 272 pixeli

Software de navigatie: Spirit QuickStart™

Dimensiuni: 134,5 X 86 X 12,7 mm

Baterie: Da

Procesor: MStar MSB2531, 800MHz

Bluetooth: Nu

TMC: Nu

Redare audio: AV-in port încorporat

Acoperire harta: Hărţile Europei de Est şi Vest (44 de ţări)Produse similare


Navigatie auto cu actualizare pe viata a hartilor si a bazei de camere de...
699 RON
Noul Spirit 7670 LM este plin de funcţii practice şi are o opţiune de...
779 RON
Mio Spirit 7500 LM este simplu de utilizat si va va duce la destinatie...
599 RON