Vanzari: 0746 927 627 | Service/Suport: 0730 250 052 | Service/Suport Mio: 026 2224 046 | Orar: L-V 09-18  | 

Acces cont  |  Inregistrare  |  Istoric comenzi

  
  
  
  
 Poze Sistem de navigatie motociclete Becker Mamba 4 LMU plus

  • Poze Sistem de navigatie motociclete Becker Mamba 4 LMU plus
  • Poze Sistem de navigatie motociclete Becker Mamba 4 LMU plus
  • Poze Sistem de navigatie motociclete Becker Mamba 4 LMU plus
     
Pin It


Sistem de navigatie motociclete Becker Mamba 4 LMU plus

Pret vechi: 2.799 RON Reducere 32%

Pret nou: 1.899 RON

Stoc limitat

Pretul include TVA 19%, pretul nu include cheltuielile de livrare.

Întotdeaună cu o curbă înainte, noul BECKER mamba.4 LMU plus a fost creat special pentru dorinţele şi cerinţele unui motociclist. Dezvoltat de motociclişti experimentaţi, navigatorul pentru motocicleta, conţine toate funcţiile relevante pentru motociclişti şi le evită pe cele nenecesare.

Noul mamba.4 conţine navigaţia Becker binecunoscută, dar cu funcţii suplimentare pentru motociclişti: alături de rute rapide, scurte şi uşoare, poate fi aleasă şi o rută cu curbe.

Cu 3 setări individuale, ruta cu curbe poate fi adaptată pentru fiecare utilizator, în funcţie de preferinţele acestuia sau de abilitatea de a conduce. Navigatorul afişează până la 4 rute alternative, inclusiv rute care nu sunt atât de populare.

O caracteristică importantă este BECKER RouteMove: fiecare rută calculată poate fi modificată într-o altă rută cu o singură mişcare de deget.

Dacă vrei să-ţi planifici un turneu, navigatorul îţi dă posibilitatea, să-ţi creezi rute, dar să şi încarci rute pe care le găseşti pe Internet.

Navigatorul BECKER mamba.4 LMU plus este pregătit pentru condiţii extreme.

Cu ajutorul IP57 standard, carcasa robustă protejează navigatorul împotriva pătrunderii apei şi a prafului, chiar şi în condiţii meteo nefavorabile.

Tehnologia Blanview permite un display cu contrast mare, care este uşor de citit chiar şi la lumina soarelui puternic. Cele mai importante funcţii pot fi efectuate chiar şi cu manuşi datorită spaţierii butoanelor.

Navigatorul este livrat împreună cu un suport original pentru instalare pe ghidon. De asemenea pachetul conţine şi o baterie de rezervă. Dacă preferaţi ca navigatorul să fie conectat la electricitate, vei găsi în pachet un cablu pentru a vă conecta navigatorul.

Navigatorul BECKER Mamba 4 LMU plus are o hartă cu acoperire de 47 de ţări.

Albania, Andora, Belgia, Bosnia si Herzegovina, Bulgaria, Danemarca, Germania, Estonia, Finlanda, Franta, Gibraltar, Grecia, Marea Britanie Irlanda, Islanda, Italia, Kosovo, Croatia, Letonia, Liechtenstein, Lituania, Luxembourg, Malta, Macedonia, Moldova, Monaco, Muntenegru, Olanda, Norvegia, Austria, Polonia, Portugalia, Romania, Rusia, San Marino, Suedia, Elvetia, Serbia, Slovacia, Slovenia, Spania, Turcia, Ucraina, Ungaria, Vatican, Belarus.

Vanzari: 0746 927 627 | Service/Suport: 0730 250 052 | Service/Suport Mio: 026 2224 046 | Orar: L-V 09-18 - Comenzi telefonice
Luni-Vineri, 09:00-18:00

 


Detalii produs


Categorie: Navigatoare motociclete

Producator: Becker

Diagonala ecran: 4,3" (10,9 cm)

Tip ecran: Blanview touchscreen

Rezoluţie: 130 x 92,2 x 29 mm

Accesorii incluse in pachet: Suport de prindere, cablu de conectare la sistemul electric al motocicletei, suport de pahare, încărcator de maşină 12-24V pentru bricheta maşinii, husă de protecţie, cablu USB pentru conectare la PC, Manual de utilizare

Dimensiuni: 130 x 92,2 x 29 mm

Slot card memorie: MicroSD maxim 32 GB

Memorie: 8 GB flash

USB: MiniUSBProduse similare


Navigaţia pentru motociclete adaugă un strop de aventură Ecran tactil de...
2.899 RON
Navigaţia pentru motociclete adaugă un strop de aventură Ecran tactil de...
3.999 RON