Vanzari: 0756 103 951 | Service/Suport: 0730 250 052 | Service/Suport Mio: 026 2224 046 | Orar: L-V 09-18  | 

Acces cont  |  Inregistrare  |  Istoric comenzi

  
  
  
  
 Poze Sistem de navigatie Navman 5000 LM Harta FULL Europa

     
Pin It


Sistem de navigatie Navman 5000 LM Harta FULL Europa

Pret: 479 RON

Disponibil in stoc

Pretul include TVA 19%, pretul nu include cheltuielile de livrare

Noul Navman 5000 LM este plin de functiiii practice si vine cu Actualizari gratuite pe viata ale hartilor, astfel încât sa nu va faceti griji niciodata privind modificarea planurilor drumurilor si a hartilor noi. Navman 5000 LM va va ghida pe noile strazi si adrese fara ezitare. Conectati pur si simplu Navman 5000 LM la calculator si instalati soft-ul NavDesk pentru a verifica când sunt disponibile actualizarile. Veti primi actualizari noi pentru întreaga durata de viata a produsului, de pâna la 4 ori pe an.** Este un GPS inteligent de 5'' care te insoteste atat in calatoriile cu masina dar si in plimbarile pe jos datorita sistemulul pedestru.

Mariti câmpul de vizualizare cu navigaia Navman 5000 LM. Ecranul lat de 5-inch indica zona cu 32% mai mult decât ecranul de 4,3-inch, oferind un confort mai mare în utilizare, datorita vizualizarii sporite a hartii, indicatiilor mai clare si a butoanelor mai mari pentru un control mai usor.

Tehnologia SmartRoutes foloseste informatiile colectate în timp real de la milioane de soferi, pentru a calcula cea mai buna ruta pentru d-voastra, în orice moment al zilei. Functia îmbunatatita LearnMe Pro monitorizeaza si memoreaza stilul d-voastra de condus pentru a desemna rute adecvate pentru preferinteled-voastra.

Asistenta pe banda va va asigura, ca în acel moment va gasiti pe banda de circulatie corecta pentru viraj, iar datorita unei vizualizari 3D a intersectiilor nu veti rata banda corecta de iesire din autostrada. Asistenta la parcare afiseaza automat o lista de parcari disponibile când va veti afla la distanta de un kilometru de destinatie. Motorul de cautare din navigatie functioneaza în acelasi mod precum motorul de cautare pe internet - înscrieti orice cuvânt, si rezultatele vor fi afisate pe ecran începând cu cel mai apropiat.

Navman 5000 LM permite, de asemenea accesare rapida a locatiei preferate pastrate în folderul “Near Me”. Daca frecvent vizitati restaurante italiene, le puteti introduce în acest folder si puteti avea un acces mai rapid la ele. Functia inteligenta Cauta masina mea va fi extrem de utila tunci când parcati masina în graba si uitati unde se afla. Pur si simplu luati cu d-voastra dispozitivul, iar el va va ajuta sa gasiti masina.

Harti preinstalate – Full Europa Tele Atlas®

Lista hartilor preinstalate*: Albania, Andorra, Austria, Belgia, Belarus, Bosnia si Hertegovina, Bulgaria, Croatia, Republica Ceha, Danemarca, Elvetia, Estonia, Finlanda, Franta, Germania, Gibraltar, Grecia, Olanda, Irlanda, Italia, Letonia, Liechtenstein, Lituania, Luxemburg, Macedonia, Malta, Marea Britanie, Moldova, Monaco, Muntenegru, Norvegia, Polonia, Portugalia, Romania, San Marino, Serbia, Slovacia, Slovenia, Spania, Suedia, Turcia, Ucraina, Ungaria, Vatican.
*Acoperirea difera de la o tara la alta.

Vanzari: 0756 103 951 | Service/Suport: 0730 250 052 | Service/Suport Mio: 026 2224 046 | Orar: L-V 09-18 - Comenzi telefonice
Luni-Vineri, 09:00-18:00

 


Detalii produs


Categorie: Navigatoare auto

Producator: Navman

Diagonala ecran: 5 inch

Acoperire harta: Hărţile Europei de Est şi Vest (44 de ţări)Produse similare


Noul Navman 4000 LM este plin de functiiii practice si vine cu Actualizari...
279 RON
439 RON
Mio Spirit 7500 LM este simplu de utilizat si va va duce la destinatie...
529 RON
599 RON
Navigatie auto cu actualizare pe viata a hartilor si a bazei de camere de...
619 RON
699 RON