Despre noi


Cel mai important exemplu în această direcție este brandul nostru Smailo, lansat în 2008, ca urmare a creșterii cererii consumatorilor pentru produse dedicate de navigație GPS, dar și din dorința grupului AROBS de a-și consolida poziția pe piața dispozitivelor cu GPS încorporat. Smailo cuprinde acum o gamă extensă de sisteme de navigațiecamere autocar kit-uri, fiind într-o continuă dezvoltare.

Pe lăngă brandul Smailo, ne-am mărit portofoliul de produse cu branduri sonore precum Garmin, Mio sau TomTom, adăugând și categorii noi de produse, precum sisteme auto audiostații radioscaune auto pentru copiianvelopecăști de motocicletă.

În prezent, avem o gamă largă de produse și îți punem la dispoziție tot ce ai nevoie în calitate de șofer, fie că ai o mașină personală, esti pasionat de motociclete sau ești profesionist în domeniu.

De ce sa alegi gps-auto.ro?

  • Îți oferim asistență tehnică de specialitate precum și recomandări în vederea alegerii produsului care corespunde așteptărilor tale.
  • Ai la dispoziție modalități avantajoase de plată.
  • Avem un departament de service format din specialiști cu experiență care îți vor oferi un răspuns prompt și tot suportul de care ai nevoie.
  • Colegii noștri sunt aici pentru a-ți oferi consiliere atunci când ai nevoie de ajutor în identificarea celor mai potrivite produse pentru tine și nevoile tale.

www.gps-auto.ro : Proprietatea AROBS TRADING & DISTRIBUTION SRL

Cu o experiență de peste 20 ani pe piața de software și servicii din Romania si Europa, grupul AROBS este specializat în dezvoltarea de software în regim de outsourcing pentru industrii cum ar fi turismul, transporturile, servicii financiare, sănătate, automotive, retail.

Pe lângă serviciile de outsourcing, firma a dezvoltat în ultimii 10 ani soluții de localizare și management al flotelor auto folosind tehnologia GPS (www.trackgps.ro), precum și solutii de SFA (www.OptimallSfa.ro) si CRM pe terminale mobile. Cei peste 800 de angajați ai companiei își desfășoara activitatea în centre importante din țară (Cluj-Napoca, București, Iași, Oradea, Tg. Mures, Suceava, Arad). În 2011 grupul AROBS si-a extins prezența și pe piețele internaționale, deschizând birouri în Germania, Ungaria, Republica Moldova, Indonezia, Olanda și Belgia.

În martie 2006, grupul AROBS și-a diversificat profilul activităților prin inițierea unei noi linii de business, devenind distribuitor național de sisteme complete de navigație GPS și dispozitive cu GPS.

În calitate de distribuitor al mărcilor Smailo, Mio, TomTom, grupul AROBS și-a largit considerabil rețeaua de distribuție printr-o politică de prețuri bine adaptată cerințelor pieței, cât și prin oferirea unor facilități firmelor partenere (înlocuirea terminalelor în 48 de ore, stocuri, protecție de stocuri). În momentul de față grupul AROBS are peste 200 de parteneri la nivelul întregii țări, rețeaua fiind în creștere continuă.

Principalele canale de distribuție sunt reprezentate de segmentul retail, urmate de magazinele online și clientii corporate. Printre partenerii importanți ai AROBS TRADING & DISTRIBUTION SRL pe partea de distribuție de sisteme de navigatie GPS se numara eMag, Cel.ro, Altex, Media Galaxy, Domo, Flanco, Germanos, Auchan, Cora, Carrefour.