Despre Gps Auto

Suntem unul dintre printre primele magazine online cu produse si accesorii din domeniul auto. Incepand cu anul 2006, fiecare interactiune cu clientii nostri ne-a determinat sa raspundem nevoilor fiecaruia intr-un mod personalizat si profesionist. Ne straduim sa ii oferim fiecarui client o experienta de cumparare completa, usoara si, mai ales, care sa corespunda perfect nevoilor sale. De aceea, am ascultat permanent cerintele pietei.

Cel mai important exemplu in aceasta directie este brandul nostru Smailo, lansat in 2008, ca urmare a cresterii cererii consumatorilor pentru produse dedicate de navigatie GPS, dar si din dorinta AROBS de a-si consolida pozitia pe piata dispozitivelor cu GPS incorporat. Smailo cuprinde acum o gama extensa de sisteme de navigatie, camere auto, car kit-uri, fiind intr-o continua dezvoltare.

Pe langa brandul Smailo, ne-am marit portofoliul de produse cu branduri sonore precum Garmin, Mio sau TomTom, adaugand si categorii noi de produse, precum sisteme auto audio, camere de supraveghere, statii radio, scaune auto pentru copii, anvelope, casti de motocicleta.

In prezent, avem o gama larga de produse, astfel incat sa iti punem la dispozitie tot ce ai nevoie in calitate de sofer, fie ca ai o masina personala, esti pasionat de motociclete sau esti profesionist in domeniu.

De ce sa alegi gps-auto.ro?

  • Iti oferim asistenta tehnica de specialitate precum si recomandari in vederea alegerii produsului care corespunde asteptarilor tale.
  • Ai la dispozitie modalitati avantajoase de plata.
  • Avem un departament de service format din specialisti cu experienta in domeniul terminalelor mobile, cu raspunsuri prompte si de calitate.

Colegii noștri sunt aici pentru a-ți oferi consiliere atunci când ai nevoie de ajutor în identificarea celor mai potrivite produse pentru tine și nevoile tale.

www.gps-auto.ro: Proprietatea AROBS Transilvania Software S.A.

Cu o experienta de peste 20 ani pe piata de software si servicii din Romania si Europa, AROBS Transilvania Software este specializata in dezvoltarea de software in regim de outsourcing pentru industrii cum ar fi turismul, transporturile, servicii financiare, sanatate, automotive, retail.

Pe langa serviciile de outsourcing, firma a dezvoltat in ultimii 10 ani solutii de localizare si management al flotelor auto folosind tehnologia GPS (www.trackgps.ro), precum si solutii de SFA (www.OptimallSfa.ro) si CRM pe terminale mobile. Cei peste 800 de angajati ai companiei isi desfasoara activitatea in centre importante din tara (Cluj-Napoca, Bucuresti, Iasi, Oradea, Tg. Mures, Suceava, Arad). In 2011 AROBS si-a extins prezenta si pe pietele internationale, deschizand birouri in Germania, Ungaria, Republica Moldova, Indonezia, Olanda si Belgia.

In martie 2006, AROBS si-a diversificat profilul activitatilor prin initierea unei noi linii de business, devenind distribuitor national de sisteme complete de navigatie GPS si dispozitive cu GPS.

In calitate de distribuitor al marcilor Smailo, Mio, TomTom, AROBS si-a largit considerabil reteaua de distributie printr-o politica de preturi bine adaptata cerintelor pietei, cat si prin oferirea unor facilitati firmelor partenere (inlocuirea terminalelor in 48 de ore, stocuri, protectie de stocuri). In momentul de fata AROBS are peste 200 de parteneri la nivelul intregii tari, reteaua fiind in crestere continua.

Principalele canale de distributie sunt reprezentate de segmentul retail, urmate de magazinele online si clientii corporate. Printre partenerii importanti ai AROBS pe partea de distributie de sisteme de navigatie GPS se numara eMag, Cel.ro, Altex, Media Galaxy, Domo, Flanco, Germanos, Orange, Auchan, Cora, Carrefour.