Transport

Cum se efectueaza livrarea?


Prin curier rapid cu Sameday

In tara (Romania)

Comenzi sub 399 de lei – 19.9 lei

Comenzi peste 399 de lei – transport Gratuit

Prin Sameday EasyBox:

In tara (Romania)

Comenzi sub 399 de lei – 9.9 lei

Comenzi peste 399 de lei – transport Gratuit

In afara tarii

Putem face o estimare a costului de transport, daca ne trimiti o solicitare in care sa ne mentionezi adresa completa si produsul pe care doresti sa il comanzi, pe: contact@softcare.ro.

Termen de livrare

24-48 de ore (pentru livrarile in tara) de la confirmarea comenzii, pentru produsele cu status “In stoc”

Expedierea din depozitul nostru se efectueaza in aceeasi zi, daca comanda este plasata pana in ora 15. Daca plasezi comanda dupa ora 15, expedierea din depozit se va efectua in ziua urmatoare.

Livrarea de catre Curier se efectueaza de luni pana vineri intre orele 10:00-17:00


Informatii utile:

Pentru livrare sambata, te rugam sa completezi campul din formularul de comanda Comentarii comanda cu informatia: “Doresc livrare sambata” sau sa ne contactezi ulterior.

In perioadele foarte aglomerate pot exista intarzieri. In cazul în care produsul nu ajunge la tine in timpul mentionat de livrare, ne poti contacta pentru a gasi o solutie pentru livrarea in cel mai scurt timp.

Daca ai plasat o comanda de mai multe produse, livrarea acestora se poate face separat. Cu toate acestea, vei plati un singur transport (daca comanda totala este mai mica de 399 lei). Daca comanda depaseste 399 de lei, nu vei plati transportul.

Daca nu vei fi la adresa mentionata in ziua livrarii, curierul va mai face o incercare de livrare, teoretic in ziua urmatoare. In cazul in care nu se poate livra comanda, contacteaza-ne pentru a stabili o noua livrare.