Metode de plata

  • Plata la livrare: plata numerar la recepția coletului ce se achită direct la curier
  • Plata cu cardul bancar (Pentru plata cu cardul, tranzactia va apărea pe extrasul de cont cu numele AROBS TRADING & DISTRIBUTION SRL)

Magazinul online www.gps-auto.ro  folosește pentru tranzactiile online serviciile Plationline.ro. Se poate efectua plata online cu cardul personal sau al firmei dumneavoastră, în condiții de siguranță deplină. Cardurile acceptate la plată sunt cele emise sub siglele VISA (Classic si Electron) și MASTERCARD (inclusiv Maestro). Plata se bazează pe un sistem securizat de procesare a tranzacțiilor online care oferă confidențialitate, siguranță și simplitate în achiziția produselor și serviciilor prin Internet. Procesarea datelor de card se face în mod exclusiv prin intermediul băncii, magazinul nostru nu solicită și nu stochează niciun fel de detalii referitoare la cardul dumneavoastră.

Important de știut: Pentru plățile prin card bancar, nu este perceput nici un comision.

  • Opțiuni de plată cu cardul în rate:
    Plătește cu Star Card de la Banca Transilvania pe gps-auto.ro și beneficiezi de: 3-6 RATE fără dobândă pentru orice cumpărătură.

Perioada de grație de până la 56 de zile – valabilă pentru toate tranzacțiile (plăți la comercianți –integral sau în rate, ridicări de numerar, plăți de utilități etc). Sunt incluse în programul Star Card cardurile de cumpărături: Star Forte, MasterCard Forte, MasterCard Forte pentru Medici, Star Gold, Visa Gold, Visa Gold BT-Rotary, Star Platinum, Visa Platinum, Visa Business Gold Credit Card și Visa Business Silver Credit Card, BT Flying Blue Classic și BT Flying Blue Premium. (În cazul cardurilor Flying Blue, vei primi Mile Premiu Flying Blue în loc de puncte STAR).

Nu ai încă? Aplică acum pentru un card de cumpărături Star:
- în orice unitate Banca Transilvania
- Online pe www.starbt.ro
- Telefonic la Call Center BT: 0264 594 337 – pentru rețele mobile sau din străinătate; 0800 80 CARD (2273) – din rețeaua Romtelecom


Poți folosi și cardul tău BRD Finance pentru a plăti în 3-6 rate fără dobândă.


  • Ordin de plată pentru persoanele fizice și juridice:

Datele necesare efectuării plăților prin bancă:
Banca Transilvania - Cont: RO85 BTRL RON CRT06 2603 0501 Banca Transilvania

Beneficiar: AROBS TRADING & DISTRIBUTION SRL
Adresă beneficiar: Cluj-Napoca, str. Minerilor, nr. 63, România


Important:

După ce efectuați plata, comanda va fi expediată după ce banii vor fi încasați.
Pentru a facilita procesul, vă rugăm să ne trimiteți Ordinul de Plată la adresa: [email protected]
În cazul în care doriți mai multe informații decât cele afișate în contul dvs. de client sau dacă doriți să modificați comanda, vă rugăm să ne contactați.
E-mail: [email protected]
Telefon: 0756 103 951 (Luni-Vineri, 08:30-17:00)


Informații utile:

Toate informațiile referitoare la comanda plasată și la cardul de credit, precum și datele tale personale sunt protejate cu strictețe. Utilizăm cele mai avansate standarde pentru transferul datelor și accesarea informațiilor. Pentru plățile efectuate cu cardul de credit, informațiile financiare (numărul cardului, data de scadență, etc.) nu se păstrează.